Tak jak koledzy piszą dobry led to podstawa bo jak zaczniesz kombinować to zawsz e na jakimś etapie będziesz miał problem. Porządne ledy mają odpowiednie spektra światła które pomagają w dużym stopniu podczas uprawy. Rośliny prawdopodobnie przelane ale widać że się duszą. Przemyśl po prostu co chcesz zrobić i jak kontynuować. Ale na twoim miejscu zacząłbym od nowa.
Piękne zdrowe rośliny. Pamiętaj żeby w 4 - 5 tyg kwitnienia trochę przystopować z bloom. Dolne liście wiatrakowe pokazują małe niedobory. Nie doczytałem ale myślę że masz tu lekką blokadę. Podkręć Calmag i powinno być git.
Siemano. Ogólnie to roślina jest przypalona boostami. A braki ma w Bloomie. Oraz bym podkrecił roche CalMag. Jeżeli chodzi o podlewanie to każdy grower podlewa po swojemu. Kolober po części ma rację ale nie w całości. Ja np ostatnią uprawę miałem 19l doniczki i podlewałem po 2l max. Robiłem to dlatego żeby dobrze korygować witaminy które dodaje. Nie doczytałem, suplementujesz organiką czy mineralką?
Samym biobizem tak poparzyłeś rośliny? 😮
Używałem Biobizz przez ponad 2 lata i powiem ci że takich efektów nie miałem 😛
Ogólnie spoko ale widzę że doły zostawiasz. czemu nie czyścisz ich?
Recommended Posts