-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
Sporo żeś tego wysadził 🙂 Oby pogoda dopisała. -
Przez Macky · Opublikowano
Ale o co ci chodzi? jeśli chcesz kupić marihuanę, to tutaj nikt ci nie sprzeda, to nie ten typ miejsca. -
Przez Wojtek114 · Opublikowano
Ja tego sam nie prowadzę tylko prowadzę z kolegą. Koledzy się popierdoliły nawozy - znaczy się chciał nawozić i zamiast chyba mineralnych wziął nie mineralne. No mniejsza z tym ja muszę powiedzieć że zauważyłem jakby od żyły. Jest już mniej żółtych liści. No na razie chcę to doprowadzić do końca mam wrażenie że zostały im jeszcze dwa miesiące. -
Przez Bartas88 · Opublikowano
Ciekawy ten dodatek mikoryzowy, widać że ładnie z roślinami współpracuje 😄 Idzie to normalnie kupić, czy trzeba się naszukać? -
Przez SmakMaroca999 · Opublikowano
Witajcie🙂 w tym roku postawilem tylko na automaty. Zeszłoroczne szybkie przymrozki, mało słońca trochę mnie zniechęciły. Miejscówka ta sama co w zeszłym roku. Nasiona to auto które zbieralem kilka lat z zamówień z Attitudeseedbank. Masa nasionek od różnych marek oraz stare moje pestki Pandory regular bo aż 18 letnie. Powiem że na 10 wyszły z wielkim trudem w połowie i do tego wszystkie samce z których zebralem pyłek. O odmianach nie będę się rozpisywał teraz tylko ewentualnie przy ścince za dużo tego 🙂. Peski i stare i nowe i z gratisów i kupne więc jedne wyszly inne nie ale trochę tego będzie. Nawozy tylko i zawsze Advanced Nutricion: grow, micro, bloom, candy bud, big bud, rhino. Mikroryza Trianium G od Koopert tepszej nigdy nie stosowałem, zawsze daję pod wykielkowane nasiono i później do dołka, na fotkach będzie widać korzonki 9-12 dniowych roślin. To łapcie fotki🙂
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts