Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

THC + Alkohol

Recommended Posts

Opublikowano

Baka + wóda po niej odpada, jak już towarzystwo się popije troche wódą i zapali to jest ok, ale na odwrót nie- mam odruch wymiotny kiedy pomyślę o wódzie po bakaniu. Zimne piwo to co innego, byle z umiarem się może się skończyć komarem )dobranoc!_ kto pije i pali ten nie ma robali

• Replies 118
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

U mnie jest dosyć podobnie z MJ , chodź co do wódki to raczej nie potrafie odmawiać.. :D

Browarki- miodzio, chodź zależy też wszystko dnia.

Jeżeli mam troche więcej pieniedz to mix gruby bonio + irlandzka whisky to szczyt marzeń wieczorkiem w domu.. :)

Każdy lubi inny stan i to jest piękne!

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja tylko raz połączyłem mj i alko, ale w ilościach naprawdę wielkich, nie wspominam tego dobrze Nie dlatego, że źle się czułem, tylko na następny dzień miałem potwornego moralniaka po moich wyczynach, ale sądzę że przyczyną tego było przesadzenie z alko. Wyniosłem z tego zdarzenia dużą lekcję i nigdy więcej nie zdarzyła mi się powtórka. Jestem zdania, że te dwie rzeczy można ze sobą łączyć, ale z rozsądkiem (nie w moim przypadku), dlatego jak palę to nigdy nie piję.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Piwko max 2 do blancika od czasu do czasu, ale wolę tylko palić. Alko za bardzo wjeżdża i staje się senny (jakby mj sama w sobie nie rozleniwiala wystarczajaco ) a co do kaca to... nie wiem co to jest

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A ja zeby sie browara napic to musze jarac, bo tak an sucho to z 3 piwa wypije i juz mi sie niechce, a tak pije, pale, smali, znowu pije, to znowu pale i tak do odcinki hehe.

Opublikowano

hahahahahaha dokładnie Bery001 o tym samym dzis z ziomkiem gadałem i kupił 10 piw , zero palenia hehe ja mowie ze nie pije bez jaranie bo nie wchodzi mi piwo bez od razu cos tam sie rozkminiło hehe ppozdro

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+