Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

THC + Alkohol

Recommended Posts

Opublikowano

Co myślicie o połączeniu Maryśki z Alkoholem? :D

Jak dobrze sobie zapale, a potem sie napije piwa to wkrecam sobie ze jest gorzkie i naprawde to czuje, wtedy odstawiam :D

a tak poza tym to polecam wam jabole! :D

szczególnie "porzeczkowy smak" zawsze sie nakrecam ze to tymbark, ymmm pychota :D

nie przejmujcie sie bledami moimi jestem troszke zbakany i bledy moga byc naprawde :P

• Replies 118
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

:arrow: mieszalem i musze powiedziec ze mj potem browaek i jest git gorzej jak sie najpierw nawalilem potem zapalilem to juz bania konkret :D

:peace:

Opublikowano

dla mnie polaczenie na same plusy, bo jak najpierw zapale to pozniej alkohol mi lepiej wchodzi, wodka smakuje lepiej, to samo browar. a co do win to polecam z cola, zajebiste :D

Opublikowano

polaczenie porzeczkowego jabola z cola z lidla najtansza to tzw "gumisiowy sok" jest zajebisty :D:D Ale osobiscie odkad pale nie pije bo po alko sie zle czuje itd . Przejechalem sie kilka razy palac po piciu.. bania jest zbyt mocna ... Nie do ogarniecia Po 5piwkach wypalic 2gibonki to jest smierc w butach :ganja::ganja::ganja:

Opublikowano

ja jak juz to najpierw pije a potem zapale bo tak samo jkao koledzy wyzej czasami jak pije pale potem znowu pije to nie prawie ze nie ogarniam bani.

PozDRO

Opublikowano

ja nie przepadam za piciem i paleniem na raz ;] chyba ze imprezy jakies xd ale jak siedze przed kompem (tak jak teraz) i pale sobie MJ to ani mi sie nie sni zeby siegnac po alkohol :] nie ma jak to sama bania po gandzi :))

Opublikowano

Najlepiej jest gibona przepijać zimniutkim browarkiem ;p

Lecz najlepszy sposób na kosiarza umysłów to :

Wlewasz do połowy szklanki zmrożonego spirytusu 90+% a drugie pół Zmrożoną Pepsi,

Nie martwcie się, nie poczujecie smaku spirytusu, do tego zapalcie lolka po wypiciu 2 szklanek. Mózgojeb niesamowity. :joint:

Opublikowano

Pije- Palę, Pale- piję. Dla mnie to bez różnicy- choć wolę najpierw sie napić, a potem naładować lolkami.. piękne uzupełnienie bani, ale trzeba uwazac z proporcjami! :zmiazdzony:

Opublikowano

piwo przeciez jest zajebiste do zielska.. wodka tez jest szydercza jak sie chcesz skatowac bo po tym polaczeniu ma sie "sztormowa pogode" nie mowiac juz jakies ciekawe tematy da sie poruszac z ludzmi, ktorych wlasnie poznales w kolejce do monopola :D:D:D

:peace:

Opublikowano

Obowiazkiem kazdego szanujacego sie palacza jest zakupienie do bakania paru piwek.

Z wodka tez sie loi nieraz, ale to jak na imprezie sie lolek zakreci. Natomiast piwo + bakens = cudowny smak i klimat, bez piwka w dloni to nie to samo.... .

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+