-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez szczurek10 · Opublikowano
A co do roślinek to wyglądają elegancko dobrze ci to idzie oby jak najwięcej wyszło 😁 -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Nie polecałbym ci pryskania jak ona już kwitnie nie powinno się pryskać jak już masz zalążki kwiatów też muszę jechać kupić te lepy na krążowniki 😂 -
Przez fredom18 · Opublikowano
jak usunę piec to będzie w boksie 5 stopni więcej jak na zewnątrz. Nie wali na nie żarem bo sie miesza w pudle z zimnym i wlatuje takie 20 stopni reszte lampa dogrzewa. Ok zrobię tak jak piszesz zmniejszam wilgotność i temperaturę. Dzięki -
Przez Eolenis · Opublikowano
Słyszałem że się piaskiem obsypuje cienką warstwę żeby brzydale nie mogły jakiek znieść. Ale na razie nie ma więcej więc jak miały złozyc to złozyły, na swoje babka wrozyła -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Ja dzisiaj powiesiłem lep bo już widzę pierwsze krążowniki 🤭🤭 Lep wyłapie Ci wszystko co lata bo one uwielbiają żółty kolor.. Najgorsze te co w ziemi niszczą korzenie.. Ale podobno ziemia okrzemkowa jest bardzo dobra..
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.1 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts