-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez fredom18 · Opublikowano
Witajcie. Jako że za pierwszym razem popelnilem kilka blędów postanowilem zrobić fotorelacje. Myśle że już wyjdzie tak jak ma być. w radzie czego proszę o pomoc. Box ok. 2.3m2 znajduje sie w grazu, ogrzewam go piecykiem gazowym na butle. przed wlotem powietrza do boxa jest zrobione pudlo w ktorym miesza sie cieple powietrze z zimnym i wlatuje okolo 20 stopni. Lampa agrolite QB730 - 720w 2.9 Wyciąg jest na około 80/100m3/h wiecej nie dam rady bo nie nagrzeje, dlatego dodatkowo co2bag mieszające 2x Swiatlo 24/0 doniczki 7l komplet nawozów t.A triPart GHE ziemia - biobizz light-mix Odmiany: 18 x gorilla Glue xl auto 4 x Strawberry Amnesia auto 8 dzień od wyjścia z ziemi. Temperatura od 20 do 26 stopni wilgotnosc od 50 do 70. podlewam woda z kranu odstaną jeden dzien. Jeszcze nie dawalem nawozow. Czy może ktoś pomoc i napisac kiedy i jak je stosowac i co ile? Nie chce popalic jak poprzednio. Wiem slabe zdjecia. za jakis czas beda lepsze -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Ło tu nie zrobiłem zakończenia !! Po ścince 98g , nie wycinałem liści, ona jeszcze dochodziła 6 dni pół na pół w słoikach, ale wyszła petarda. No i cały czas fresh , aż za bardzo. Nie gryzie w gardło (czyścioch) , smak jagody i czegoś , nie znam się na smakach. Pierwsze fazy po blancie sięgały 2.5-3h godziny. Ale zmiana sortu to zawsze nowa faza. A ścinka była słuszna ... Nie warto było ryzykować po tej saunie, one sobie spokojnie doszły, z tego 98 odeszło kolejne 20. Suma summarum 100g z krzaka na suszarce wyszło. Po patenty od suszarki zgłaszać się listownie 🤣 -
Ogólnie wygląda już lepiej, pół dnia programowania, jutro może wrzucę na serwer do wglądu. Strona ma służyć aktualizacjom urządzeń, zgłaszaniem serwisów, każde urządzenie będzie miało własny wewnętrzny Wifii i numer seryjny. Ja nie skupiam się tylko na elektronice, mam nieograniczone możliwości, mam sponsorów ✌️🤣 Nawrocki obiecał reparacje, to je sobie kur.. biere. xD -
Jeśli nie działa, to zaraz z laptopa wrzucę xD VID_20251229_130907.mp4 -
29.12.2025 ostatnie podlewanie 🤣🤣 jeszcze z 5 tygodni i będzie jebana ostatnia wieczerza przed ciemną haha. Pokusiło mnie na szczęście i 2 razy stosowałem LST , ogólnie na święta zrobiłem im "kokardki" . Tym razem 5 to LSD, więc nazewnictwo całkowicie zbędne. Choć nie ukrywam, że pomysły są. Ok jak widać dzisiaj też poszły nożyczki i strzyżenie 😄 mikrusa jeszcze trzymam nisko . Z racji że ostatnio 1l przelało im donice i woda stała, to 4 dni czekałem. Leje teraz 500ml i po 10 minutach powtórka. Biobizz, Grow 4/l , Bloom 3/l, Top Max 2/l , Heaven 4/l , kapkę CalMag Atami , dosłownie szczyptę i Bionova Vitasol, lekki nawozik, a niech jest. Tym razem nie zaglądam jak idiota, daje im rosnąć w zamknietym WTC, nosz kurwa 2 wieże dowodzenia, zaś połączone . Ml ciekawostka. Jedna donica to wiadro przezroczyste, no to poprawiam I tam takie widoki 😄 od łodygi czysto, przeciwwagę zbudowała. Powiem że jestem zadowolony z tych nasionek !! Następną uprawę hamuje, nie wiem gdzie będę mieszkał haha. Ale sponsorzy już szykują przelewy (Allianz i Technische Krankenkasse 🤣✌️). Na dziale od spectro pokażę zamysł strony, bo gdzie będziecie aktualizować urządzenia?! Pozdro600 !!!
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts