Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

• Replies 453
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

nie ma znaczenia to, no chyba ze planujesz zawiesic z 100kg na suficie to owszem uzyj czegos mocniejszego ale jesli nie planujesz nic z tych numerow to byle jaka styknie

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Prosze o wasza rade nurtuje mnie 1 sprawa otóż projektuje microboxa i nie wiem co lepiej zrobic: ruchomy odłbyśnik z żarówami czy przyczyczepiony na stałe? przy tym na stałe minus jest taki ze na sam dół planuje dac doniczke na styk i gdy dam jak do gory pod lampy to zablokuje mi wiatraczek :/

Opublikowano

Ja wybrałbym opcję z podczepieniem odbłyśnika na stałe. Wiem, że będziesz zasłaniać wiatrak, ale to będzie wpychający a nie wyciągający, który jest ważniejszy. Sam miałem ten problem w kompboxie. Zależy w sumie też jak wysoki ma być ten microbox. Jak więcej niż pół metra, to może jednak warto pomyśleć o jakimś łańcuszku. Mało pracy, a nie miałbyś raczej problemów z wentylacją.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Elo, zastanawiam się, czy kupując Growboxa np na Allegro lub innym serwisie aukcyjnym (bo wiele osób chce tak załatwiać transakcję obniżając ryzyko) narażam się na przypał. Chodzi mi o to, że wiadomo, gdzie to jest wysyłane (mam podany adres) i widać, że zamówiłem sobie coś takiego, więc jestem potencjalnym growerem, a przecież psy lub administracja może od razu się o to przysrać i zrobić mi wjazd na chatę (tego nie jestem pewny, może przesadzam).

Zamawiałbym to na babcię, ale ona ze mną mieszka, więc adres ten sam.

Bać się?

Proszę o odpowiedź doświadczonych ludzi, którzy ogarniają się w temacie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

ziomek najlepiej zamów od jakiegoś polecanego sprzedającego na allegro , kupno na tej stronie jest anonimowe(jesteś tylko Ty i sprzedawca)wiec zerowy przypał

Opublikowano

No dobra, ale widać w kupionych przedmiotach growboksa, admini widzą na przykład, dobrze myślę? I przecież wiadomo po co on jest. A polecanego sprzedawcę nie zawsze można znaleźć :( Dużo osób zakłada konto, aby sprzedać jeden przedmiot, bo akurat potrzebują się go szybko pozbyć.