Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Salvia skutki uboczne

Recommended Posts

Opublikowano

mam troche dziwne pytanie, mozliwe ze juz taki watek byl na forum,

czy salvia powoduje jakies skutki uboczne jak inne narkotyki? np. amfetamina, heroina itd... , i czy mozna sie uzaleznic od niej, jesli tak, to po jak czestym zazywaniu uzaleznia

:blant::peace:

Opublikowano

Uzależnić się można od wszystkiego, lecz od salvi jest to nie możliwe. Jest to najsilniejszy 'narkotyk' naturalny i faza jest zupełnie inna i intysewniejsza od reszty specyfików typu mj, grzyby - tyle, że krótsza.

Na pewno codziennie nie chciałbyś takiego odlotu po salvi. Poza tym salvia ejst okropna w smaku.

Nie sądzę, żeby dało się uzależnić od niej, bo z tego co czytałem, jeszcze nie odnotowano uzależnienia od salvi divinorum.

Co do skutków ubocznych, to z tego co mi wiadomo to żadnych nie ma, więc pal spokojnie i się nie przejmuj skutkami ubocznymi czy uzależnieniem. Aha i pamiętaj, że faza może Cię przerosnąć, najlepiej palić z kimś "trzeźwym" wiem to z doświadczenia.

Pozdro i dużo ładnych tripów po SD.

Opublikowano

Od salvii się nie uzależnisz. Nie znam też żadnych przypadków występowania skutków ubocznych. Niby zbyt piękne, co? :shock: No ale tak jest. :D Po dłuższym stosowaniu nie wywołuje dziur w pamięci, nie masz też "głodu".

Peace man :peace:

Opublikowano

Tu nie chodzi o takie skutki uboczne...... wiadomo, że jak się pali to płuca zawsze cierpią. Salvie pale od może dwóch miechów i pale jak mam ochote. Niema czegoś takiego: o cholera musze zajarać dzisiaj bo nie dam rady. :D Salvia nie uzależnia fizycznie i psychicznie.

Opublikowano

Dokładnie. Przy paleniu jakiegokolwiek specyfiku nie biorę pod uwagę szkodliwości dla płuc, bo to chyba logiczne. Paliłem już trochę ciekawych rzeczy i salvia jest najfajniejsza. Zero zobowiązań, zero "głodu", zero zmartwień. To raj dla ludzi ^^

Chyba sobie sadzonkę skombinuję, bo to naprawdę fajna sprawa.

Opublikowano

Właśnie. Bongo to dobra inwestycja, bo będzie Ci długo służył i możesz eksperymentować z paleniem. ja np. do uzyskania dużej gęstości dymu użyję kostek lodu ^^ :wodna:

:peace:

Opublikowano

Bongo lodowe to idealne rozwiązanie do schłodzenia dymu, jednak równie dobrym rozwiązaniem (i napewno tańszym) jest metoda tradycyjnego "wiadra" :]

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+