kubolelum Opublikowano 13 Maja 2012 Opublikowano 13 Maja 2012 w sumie to za 23 zł już taki kupie. I tak zrobię . Dziękować, przy okazji polecam toping zamiast fim
lampa Opublikowano 13 Maja 2012 Opublikowano 13 Maja 2012 przy okazji polecam toping zamiast fim A wiesz od czego wziela się nazwa fim??? ktoś chciał zrobić topping i mu nie wyszło, statystyczny polak w takim momencie krzyknałby "Kur wa" ale, że to nie był polak to powiedział Fuck i missed (FIM)
tygrysek Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 WItam! Chcę posadzić krzaczki, ale miejscówka jest praktycznie otoczona wodą i ogólnie teren jest baaardzo podmokły. W takim wypadku dobry rozwiązaniem będzie posadzenie krzaków w 15 l donicach ( z uwagi ze beda to automaty) i rozstawieniem ich na miejscówce? czy wkopać te donice w ziemie? I jeszcze jedno pytanie - czy nie jest juz za pozno na zamowienie zwyklych odmian (nie automatów) i wysadzenie ich na outa? Konkretnie chodzi mi o easy sative Pozdrawiam
geshuzbek Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Siema, ma jakieś szanse jeszcze czy już jest skazany na nic ?? Została sama łodyga.
upp Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 nic z tego nie będzie , łodyga uschnie i zostanie sama gleba. PS. Slimakol z brosa 11.90zł , chyba nie dużo jak na 99% bezpieczeństwo ze strony ślimaków. pozdro !
geshuzbek Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 nic z tego nie będzie , łodyga uschnie i zostanie sama gleba. PS. Slimakol z brosa 11.90zł , chyba nie dużo jak na 99% bezpieczeństwo ze strony ślimaków. pozdro ! Dzięki.
lampa Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 ja bym nawet dawał 99,9%, jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło, żeby ślimak przeszedł przez bariere slimakolu. Tzn raz mi wszamał szczyt,ale przeszedł do wnętrza okręgu po trawce
upp Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 bez ślimakola nawet nie podchodź do outa bo tylko szkoda roślin , tylko dasz pożywienie dla tych obślizgłych gryzoni .
Kuuba_24 Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 apropo slimakolu. stosujecie tylko na wiosnę czy powtarzacie zabieg jesienią.? wiadomo że ten środek się nie rozpuszcza szybko. nawet bardzo powoli..
lampa Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 tylko wiosna, jak roślina będzie miała już te pół metra to jest praktycznie bezpieczna.
Recommended Posts