jondrko Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Insider, wg mnie to dobry pomysł, na pewno wzmocni to roślinę i polepszy jej układ korzeniowy, zobacz, że w większości uprawach indoor też stosuje się ukorzeniacz.
a b c Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Czesc mam pytanie/ nawet dwa. Ile moge trzymać outodora 5 dniowego w doniczce 300ml? Juz takie malutkie listki (ledow pestki zrzucilo) Do 10 dni moge potrzymac? I jak je podlewac? Narazie podlewam co drugi dzien dwie lyczeczki wody
Qbaa Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 1 pytanie. Jak najkrócej bo roślina nie bd mogła prawidłowo się rozwijać i jest możliwośc, że Ci skarłowacieje. 2 pytanie. Nichuja nie zrozumiałem o co Ci chodzi. Ochłoń troche i napisz jeszcze raz o co Ci chodzi.. Powodzenia w podlewaniu plantów łyżką..
Qbaa Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Obok donic. Do środka nie dawaj, bo nie jest to produkt szczególnie przyjazny rośliną.
megaziom Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Czesc mam pytanie/ nawet dwa. Ile moge trzymać outodora 5 dniowego w doniczce 300ml? Juz takie malutkie listki (ledow pestki zrzucilo) Do 10 dni moge potrzymac? I jak je podlewac? Narazie podlewam co drugi dzien dwie lyczeczki wody kolego ,możesz spokojnie i 20 dni trzymac nic ci nie skarlowacieje ,a podlewaj znacznie wiecej na 300 ml to tak z 10 lyzek co 3 dni,tylko zrob dziury w doniczce jak nie masz.pozdro
a b c Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Już wszystko jest na spotach. 9dniowe roślinki. Jak już będą troche większe to zarzuce jakieś fotki. Edit// zapomnałem jeszcze o jedno spytać po jakim mniej więcej czasie zacznie pokazywać się płeć?
adagioo Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 do ilu stopni wytrzymaja automaty? (blueberryx easy ryder), pytanie stąd, że nie wiem czy nie będzie im za ciepło w szkalrni .
rabarbar Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Jak będzie bezchmurnie i gorąco to otwieraj szklarnie żeby był przewiew i będzie dobrze.
swazy93 Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 czy bubblegummer nadaje sie na outdoor?? po ilu dniach od zasadzenia kiełka zacznie wychodzic spod ziemi?
Amigos Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 raczej ciężko z tą odmianką ... poniżej odmianki idealne na polski klimat : *Easy Sativa *Hollands Hope *Passion *Maroc *Durban Poison *Purple *Frisian Dew *Purple Power Generalnie polecam pestuchy outdoorowe od Female Seeds
Recommended Posts