geshuzbek Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Panowie tak na oko możecie mi powiedzieć za ile dni/tyg będzie można ścinać?
LEONN Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 pytanko co sadzicie o L.S.D od BF na oucie . czy ktos juz to testowal i jak to sie przedstawia.czy to dobra odmiana do uprawy u nas
Als Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Po informacjach producenta widać, że ta odmiana powinna dojść u nas bez problemu z tym, że jak się to ma do rzeczywistej uprawy to nie wiadomo.... I tak już za późno na tą odmianę na polu więc masz rok na szukanie Growlogów OUT z LSDJest jednak wiele innych ciekawych odmian, które dochodzą w naszym klimacie na 100%. Odmiany Nadające Sie Na Outdoor W Polsce.
PoLek Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Pokazanie plci jeszcze nie oznacza, ze roslina przechodzi na flo, moze sie okreslic i dalej isc w partie zielone. Kwitnie wtedy keidy zaczyna juz zawiazywac kwiaty
Medicaluser Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Witam dal ładny krzaczek szkoda ze nie kwitnie musisz czekać na flo i jakieś plony zawsze zbierzesznivea131 A co to za panienka? najwcześniej będzie gotowa pod koniec września
thomson377 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 jak sądzicie ile jeszcze pozostało do ścinki? Automazar x Autoblueberry
thomson377 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 w ujj troche to znaczy mniej wiecej ile?? jakies 2 tygodnie?? wazne to dla mnie jest bo nie wiem czy zapodawac ripen w najblizszym czasie
thomson377 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 a da sie coś zrobić zeby przyspieszyc kwitnienie?? bo kurde moje Skunki pokazały płeć 2 tyg temu, slonko swiecilo, wiec liczylem ze zastane je dzis pieknie pachnace i kwitnace a tu wielki.....uj, nic sie nie zmienilo przez ten tydzien. Wysadzalem 13czerwca( tak wiem w ...uj za pozno ale wczesniej nie mialem mozliwosci). Rosliny sa ładne maja ponad metr wysokosci i wyglądaja pieknie ale boje sie ze nic nie zbiore bo maksymalnie miesiac poltora moge je przeciez trzymac( potem przymrozki i duzo wilgoci w jesien wiec trzeba ciac). Prosze o jakieś rady
thomson377 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 sorcik69 dzieki za pocieszenie, a jezeli chodzi o prognozy długoterminowe to sa one gó**o warte bo i tak nie wiadomo jaka bedzie pogoda. Madry człowiek kiedys powiedzial ze nie da sie przewidziec pogody na dluzej niz 3 dni i mial racje, w lipcu tez mialo byc ladnie i co bylo- miesiac deszczu
krych666 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 no jakos mniejwiecej 2tyg temu leje biohumusa do roslin kwitnacych, tylko dziwi mnie czas w jaki ten krzak dochodzi wysadzilem go na poczatku maja a jest to automat i tak puzno zaczol kwitnac
Recommended Posts