DjKarlito Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Sciezki to beda zwierzece. Trawa nie przeszkadza a wrecz kamufluje. Jak chce ci sie tachac donice to tachaj donice a jak masz droge przypalowa to wroki lepiej bo poco zwracac uwage Sa tez do kupienia odstraszacze solarne na krety i nornice dobrze dziala na 10m2 i po klopocie wtedy kopiesz dolki bez donic
nktola Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 co sądzicie o tym co się dzieje za oknem? (śnieg z deszczem)
Gilbert Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Mam sadzonki 2cm, dzisiaj była mocna snieżyca ale przychodze przed chwilą na spota i jeszcze nic im sie nie stało, moje pytanie brzmi: czy moge takie sadzonki trzymać do poniedziałku w ciemnym miejscu i tylko raz dziennie po 3 godziny je naświetlac lampą MH chodzi mi o to czy nie zrobia mi sie z tych feminizowanych roślin obojniaki
Damian0991 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 twoja opcja jest wykluczona - brak ciagłego swiatła i takie naswietlanie 3godzinne zdałni je xD rosliny od braku swiatła powyciagają sie..
nktola Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 a jak myślicie czy moje sadzonki na 2-5cm w mini szklarni wytzrymają zapowiadane nocne temp. (-3C)
afia Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 jak nie masz żadnego boxa to na parapecie a jak myślicie czy moje sadzonki na 2-5cm w mini szklarni wytzrymają zapowiadane nocne temp. (-3C) ale mógł byś je nakryć butelkami na noc i czymś jeszcze włókniną lub czymś podobnym
Als Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 jesli nie masz boxa to oczywiscie na parapecie ale teraz juz pogoda sie bedzie poprawiac, wiec gdy plant bedzie mial te 4-5 dni i pogoda bedzie lepsza to mozesz go dac na spota, jesli u Ciebie dalej bedzie niska temp w nocy to daj butelke na plantaTakie temp jak teraz w nocy to sytuacja ekstremalna dla malych sadzonek, wiec jesli mozecie to trzymajcie male planty w domu do czasu az nie bedzie minusowych temperatur w nocy albo wstrzymajcie sie kilka dni z kielkowaniem, gdy nie macie mozliwosci pozostawienia planta na parapecie/w boxie.
afia Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 kupował ktoś maroca z holenderskiskun? bo jak kupiłem i jakies genetycznie zmutowane są małe jak na te dni i pokręcone liście,ogólnie shit
Als Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 prostsze rozwiazanie to slupek czy galaz na ktorej wieszamy szmate, polewamy Anti-bissanem albo Hukinolem ( preparatem ktory odstrasza dziki, sarny i ogolnie zwierzyne lesna) i zakrywamy to np. butelka zeby deszcze nie zmyl nam preparatu ze szmatki. Rozwiazanie proste i skuteczne, bo potwierdzone przez wiele osob
kaziu Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 kupował ktoś maroca z holenderskiskun? bo jak kupiłem i jakies genetycznie zmutowane są małe jak na te dni i pokręcone liście,ogólnie shit No mutanty. Ale jak wszystkie to coś z nasionami nie tak
Recommended Posts