lampa Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Dr.smokerr nie znosze leniwych ludzi. Napewno jest napisane na opakowaniu/ulotce. A jak nie, to kliknij na takim białym pasku swojej przeglądarki i wpisz "www.google.pl" pojawi się strona z okienkiem. W to okienko wpisz "okres karencji amistar". Pojawi się kolejna strona. Kliknij pierwszy niebieski napis.
lampa Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 jak dla mnie możesz palić nawet trawe. Ale nie rób pierdolnika na forum. Co ten temat ma do breedingu? dla mnie to debilny pomysł
Meskyy Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 Palmy liście liście liście palmy:) chyba nie o tym była ta nuta:) a do rzeczy, ktoś po harveście? może jakiś rekordowy wynik? sukcesy? porażki?
metalfan Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Co myslicie o wather curringu lisci? Bo w tym roku zbiory male i sie bedzie palilo tez liscie. co wy na to? Z ciekawości w tym roku próbowałem coś w rodzaju właśnie WC. Wysuszyłem liście, później do wody, chyba po dniu nieco zbiłem w "topa" i wysuszyłem. Kiedy wyschło i nadszedł czas na test, wyrzuciłem całą "grudę" po pierwszym zaciągnięciu się. Nie dość, że liście śmierdziały to dym był gryzący, ostry i nie przyjemny.
Gość Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 siema wszystkim wczoraj patrzyłem o 5 rano na termometr patrze a tam -2 -3 a mieszkam na 3 pietrzepytam czy rośliny wytrzymaja te mrozy mam dwa dorodne purple maroc i potrzbuja gdzies do 22 pazdziernika postac ...
Ganjarz Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Trzymaj póki nie zaczną pleśnieć lub opadać z sił
Gość Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 powiedzcie mi czy krzaczki wytrzymaja teraz te mrozy wieczorne ?? był ktoś ostatnio na spocie , bo ja na swój jade dopiero w piatek... stosowałem na pleśn środek więc wyjeba....
Gość Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 mam odmiane purple maroc i purple1 radze scinac juz za zimno liscie oklapniete rozliny zaczynaja gnic:/
sieons Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Witam wszystkich growerów Jako że jest to offtop dla wszystkich to pisze tutaj bez zbędnego robienia bałaganu nowymi tematami. Jako że mam w planach startować w maju 2011r z uprawą, wyszedłem szukać dobrej miejscówy na spota. Niestety w moich okolicach jest wszędzie mnóstwo ludzi a wyjazd gdzieś dalej nie wchodzi w grę bo stoję lipnie z kapuchą jednak zainteresowały mnie "sadzonki" drzewek iglastych w środku lasu. Drzewka są bardzo gęsto posadzone i w środku jest ciemno, wejście do środka możliwe tylko na kucaka (gdzie nie gdzie na kolach trzeba). Myślę żeby wejść w sam środek tego labiryntu i wyciąć około 9 drzewek żeby mieć 3m x 3m miejsca na swoje roślinki . Kolejny problem to gleba, z tego co mi się wydaję to był tam piasek i teraz pytanie czy mógłbym zrobić tak, że wytnę drzewka, wywalę korzenie z piaskiem i naniosę gleby spod pokrzyw z lasu? Oczywiście mam zamiar tą glebę odpowiednio użyźnić różnymi dolomitami i poprawiaczami gleby A nie wspomniałem jeszcze że chce sadzić 12 x autoflow feminizowane White Russian Co wy na to?
FireWeed Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 sadząc wśród iglaków musisz cały czas pH poprawiać
Recommended Posts