metalfan Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Weź pod uwagę ciulową pogodę w tym roku. Im więcej dni bez słońca tym dłużej dochodzi. Na outcie od ziarenka do rosliny gotowej do żniw dochodzi w min. 70 dni, ale często nawet do 90.
BOB MARLEY Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Weź pod uwagę ciulową pogodę w tym roku. Im więcej dni bez słońca tym dłużej dochodzi. Na outcie od ziarenka do rosliny gotowej do żniw dochodzi w min. 70 dni, ale często nawet do 90. Porównałem z growlogami WR na oucie i ładnie idzie ;] Napiszcie tylko czy warto jej dać nawóz typu 10-50-30 czy coś takiego...
lampa Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 to jest jakiś mutanncik. daj go na spot, może się ogarnie.
lampa Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Polecam antibissan. kosztował koło 20zł starcza na mega długo i żaden dzik, sarna nie wchodzi na opryskany teren. A spocik jest 20 metrów od legowiska dzików.
Damian0991 Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 eloo Pytanie. czy z męskaczy wyrosnie jakis kokon nadający sie do mieszania tematu zamiast tytoniu do palenia ? czy ewidentnie makumba ? aaa... donice 10l wystarczą na outa ? bo mam problem z miejscówką żeby wkopać je narazie i 3mam w 10tkach .. nasiona niewiadome ';]
lampa Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 nie wystarczą. jak donica to jak największa, ale skoro out, to po co w donicy?
greenwave Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Dokładnie, np. Hesi Root Complex byłby jak znalazł w tej sytuacji. Planty powinny dać radę. Pozdro.
majkiel91 Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 moje też by pewnie były takie duże ale zrobiłem im fima...
rabarbar Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Witam Panie i Panów W tym roku robię pierwszego outa i nie jestem do końca pewny ile jeszcze dać czasu mojemu automacikowi, mam wszystkich 7 ale ten 1 wygląda na najbardziej dojrzałego, trochę palić się chce , więc proszę o pomoc kiedy mogę go dać pod kosę?Zdjęcia trochę kiepskie ale może coś tam zobaczycie Dodam jeszcze, że krzaczek ma ok 65dni i jest to WR, AK47 lub gnomo, pestki niestety mi się pomieszały
Recommended Posts