aksamit999 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Witam chłopaki i dziewczęta mam do was pytanie dzisiaj byłem na spocie i wsadziłem świeżo co wykiełkowane nasionka i pytanie jest takie jaką minimalną temp. może przeżyć taki kiełek jak patrze na prognozy pogody to pisze ze nie będzie spadać poniżej 6 stopni ale ch*j to wie stresuje się tylko czy to wyjdzie czy nie wyjdzie prosze o odpowiedz
korona124 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 niemoze przymarnząć badz spokojny albno poczkekaj do tego je*****o czerwca
aksamit999 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 nerwowa sytuacja zamiast teraz się stresować mogłem poczekać do tego czerwca ale ch*j już nie mogłem się doczekać i mam nadzieje że nie zjeb**em do tego dochodzi że mam straszną lipę z sianem ale na pewno nie odpuszczę tego roku nie ma opcji
mateozgr Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Chłopaki mam podobne pytanie jak kolega. Więc tak kiełki wysadziłem 11 kwietnia prosto na spoda do ziemi, są to automaty i po jakimś dniu pogoda gwałtownie się zmieniała i do tej pory jest strasznie mokro i cały czas pada. Moje pytanie jest takie czy to wszystko nie zgnije??? Byłem tam 15 kwietnia w sobotę i nic jeszcze do tej pory nie wyszło, więc nie wiem czy coś z tego w ogóle będzie.
lampa Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 nooo jak nie byłes u swoich podopiecznych przez ponad miesiąc, to po jaką cholere się za to brałeś? Nawet jak wyrosły, to raczej nie są zbyt wielkie.
mitek Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Mam zamiar kupić nasionko Ak48 feminised i zasadzic ok. 25 maja, Jak myślicie czy jesli sie bede bardzo nia opiekowal to wyrosnie szybko bo powinienem wczesniej a nie chce czekac do przyszlego roku
Patrick031 Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Szybciej Ci na outdorze nic nie wyrośnie, chyba, że Ciebie interesuje tylko przeżuwanie liści. Automaty dochodzą w jakieś 2 miesiące i tego nie zmienisz. Gdybyś sadził normalne odmiany w growboxie mógłbyś kontrolować ich wzrost i to kiedy mają zakwitnąć.
mateozgr Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 sorry wysadziłem je nie w kwietniu tylko w maju czyli dokładnie tydzień temu
lampa Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 to zmienia postac rzeczy. Jest zimno, dlatego rośliny stoją w miejscu. Poczekaj. Jak po tygodniu ciepła nie będzie widać roślin, to raczej szanse maleją do 0
aksamit999 Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 ja byłem wczoraj na spotach po 3 dniach od wsadzenia w ziemie juz 4 wyrosły jak 4 dały rade to reszta da rade chłopaki będzie cieplej od dzisiaj sie poprawia pogoda
Recommended Posts