koles Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Mozna wiedziec dlaczego tak sadzisz ?
Baleron666 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Czy skórke od banana można zastosować do curringu?
Gość Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 nie nadaje sie od banana. lepiej zostaw bez w załozeniu curring to tylko otwieranie słoika jak najczesciej. skorki dodaje sie jak towar jest za suchy i chcemy zeby przejął troche wilgoci ze skorki< czasami troche aromatu tez przechodzi.
THC20 Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 mam pytanie chodzi mi ktora odmiana autoflo da najwiekszy plon na OUCIE i ktora bedzie w miare dobrze sobie radziła i dobrze klepała oczywiscie:D
grosikthc Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Witam, sluchajcie mam problem, tj. moj box w zimie bedzie narazony na wysoka amplitude temperatur, obawiam sie ze temperatura moze spadac w pomiesczeniu (w ktorym stoi box) nawet do 0 stopni:( a wiec i w boxie moze byc zimno, i tu pojawia sie moje pytanie.. jak mam zapewnic moim roslinkom wysoka temperatore?? w boxie mam tylko dwie swietlowki i jeden wiatrak od kompa, na dwa Low Raidery, czy to wystarczy?? dodam ze narazie rosna elegancko, ale co bedzie jak zrobi sie zimno?? bede przymrozki czy cos?? jak podniesc temperature w boxie zeby np zawsze bylo to 20stopni???? ma ktos pomysl????
matifuks Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 farelka i czujnik temp ale to drogie koszta no i warelka wpierdziula mnostwo pradu. jest tez sposob z grzalka z zarowki. zwykla zarowke umieszcza sie w puszce ale ja balbym sie takie cos stosowac ze wzgledu na pozar.Innym rozwiazaniem sa maty grzejne
grosikthc Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 warelka odpada... na box o wymiarach 60x35x30:O heeh to chyba ta warelke przy suficie zamatuje;p Jak bys mogl napisz wiecej o tych matach grzewczych? jka to dziala? gdzie to kupic? a co do grzalki z puszki? jak cos takiego wykonac? jak to dziala??
matifuks Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 maty grzewcze na allegro sa. podlaczasz je do gniazdka rozkladasz pod boxem lub pod doniczkami i grzalki zamontowane w macie grzeja. co do zarowki to umieszcza sie ja w puszce po kukurydzy lub czyms podobnym i podlacza do gniazdka, zarowka swiecac sie emituje cieplo
badgrass Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Są też żarówki grzewcze do terrarium, tylko nie wiem czy się nadają ?
Baleron666 Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 Jak rozpoznać żę na topach jest pleśń?Robie curring i zauważyłem na topach tak jakby białe zaczeło się robić?
Recommended Posts