-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Jak ten fiolecik w rogu fajnie w oko wpada 😉👍 -
Siemasz 👊 po pierwsze to i tak gratulacje bo to co ty tu miałeś to była rzeźnia 😅😉 Co do haszu to znam ludzi którzy właśnie mielili liście cukrowe z trymu i mieszali to wszystko razem zbijali suszyli i wychodziło takie jaranie że głowę urywało,tak że myślę że wcale ci to nie zaszkodzi👍😉 I po trzecie(to takie info tylko) w organice wystarczy jak dwa razy dasz im wodę i można ciachnąć 😅 ale to dla tego że organika nie zmienia smaku ani zapachu. Ale wiadomo że coś tej czystej wody musi dostać 😉 Jestem ciekaw jak pan będzie ci szło na nowym sprzęcie 🤔 myślę że jak tu dałeś radę to z normalną lampa będzie petarda. Czy zmniejszasz ilość roślin? A myślałeś nad tym żeby w tym namiocie posadzić jedna jakaś konkretną Fotopedrie i rozłożyć ja pod siatkę? Na taki długi Wega, z jakich dwa miesiące i donica minimum 22l. Ja po tych autosach coś takiego chyba zrobię 🤔😉. Elo 420👊 -
Elo 👊 Ale zwała dzisiaj Low AK47 na 17-ty dzień i zobaczyłem na niej pierwsze preflowery 😉 👍 😁 i faktycznie fast 😉 Ich cykl życiowy wynosi bodajże 60-65 dni tak że szybka odmiana , jak z resztą większość bo Blue Cookies i Lowres#3XXL. A do tego wstawiłem już do kiełkowania pięć następnych pestek i są to 3× Rude Bud Extrim ,1× Blue Cookies i 1x Lowres#3XXL. Ale już idą następnie nasiona i dołożę jeszcze Gelato LSD tak że Endriu będziemy mieli porównanie 😉👍💪 -
Przez Eolenis · Opublikowano
Ładnie otrymowane👍 Będzie petarda -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Dobry zawodnik to i ma gęsto 😂😂😂
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts