dvsn Opublikowano 15 Maja 2008 Opublikowano 15 Maja 2008 rapmaniak15 w 15 litrowych doniczkach mógłbyś posadzic ale jezeli nie wkopiesz jej to mysle ze tak 2 razy na dzien bedziesz musiał podlewac w upały napewno lepiej wykop małe dołki na lr nietseba naprawde wielkich dołów kopac pomysl winio20 jak masz daleka ta wode od planta :?: jezeli posadziłes przy niej to kszaczek sam powinien czerpac wode ze strumyka czy co tam płynie wtedy tylko w upały bedziesz musiał donosic wode z nawozami jezeli jest troszke oddalony plant od wody no to bedziesz musiał taszczyc wode pod planta jak ci sie niechce nosic z domu itp. tylko przydałoby sie sprawdzac na biezaca ph wody bo wiesz woda stojaca , kwitnaca niebedzie sie zabardzo nadawac
rapmaniak15 Opublikowano 15 Maja 2008 Opublikowano 15 Maja 2008 OK. mysle nad 11 l, przejrzalem sobie forum i grzes pisal ze 5l to za malo ale 11l na lr wystarczy. czy jak wczesniej bede je mial w kubeczkach po jugurtach a potem przesadze do 11l donic cos sie im stanie?
rookie Opublikowano 18 Maja 2008 Opublikowano 18 Maja 2008 facet daje pyłek, nasion będzie bardzo dużo jeśli zrobisz to tak jak trzeba a i przydałoby sie żeby rodzice byli f1...
Glowaziaam Opublikowano 18 Maja 2008 Opublikowano 18 Maja 2008 Mam taki problem.. Liście zaczynaja nieco żółknieć na dole ... nie wiem czy jest to brak jakiegos minerału... czy cos innego ..dorzucam 2 dosyc wyrazne fotki .. Jakies dobre rady mile widziane :?Pozatym plant to Purple Power z seedcannabisBtw. robson20_1964 dzieki za słowa otuchy
Gość krzysiek.k7 Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 siema zamówiłem sobie pestki lovpassion.część teraz wrzuce.Będzie dobrze jak wrzuce do ziemi w wakacje?nie za pózno?
Gość Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 zalezy czy masz ustabilizowana ta odmiane. jak na 100% trafisz autoflo to nie bedzie za pozno ale jak nie trafisz to kicha bedzie
Glowaziaam Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 Biorąc pod uwage to ze moj problem wydaje mi sie byc powaznym .. a nikt jakos nie spieszy sie by mi pomoc ponawiam prosbe o jakies wskazowki co dalej robic?! :?: Peace
Gość krzysiek.k7 Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 takie nasiona mi polecił francs.od niego brałem nasiona bo chciałem proste w chodowaniu. jest to scrosowana odmiana z lr.więc licze że z 1 krzaczka bedzie 30g(oczywiście na outa)
Gość krzysiek.k7 Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 no te lovpassion to nie sa ustalibizonwae.czyli co jak lovpassion to tylko teraz w maju?bo ja je kupiłem pod to że nie będe sie zbytnio nimi zajmował na oucie.jakie sa szanse ze trafie na kobiete?
cheton Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 pitanet,Fruity Thai[Ceres Seeds]Sativa 50 / Indica 50Origins - Thai sativa x Dutch indicaFlowering - 50-65 daysHarvest - Mid OctoberNa oucie moze sobie nie poradzic, choc zalezy jak trafisz, bo kwitnie od 50 do 65 dni, wedlug mnie te 65 dni to troche za dlugo jak na nasz klimat, aczkolwiek, tak jak mowie, zalezy jak trafisz.
Recommended Posts