Skocz do zawartości
oferta nasion marihuany i konopi 1 plus 1

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano
9 godzin temu, stix33 napisał(a):

Jak za często wrzucam fotki to piszcie śmiało i zrobię większe odstępy. 🙂

Im więcej fotek tym lepiej, częstotliwość też jest dobra bo widać jak się rozwijają.

• Like 1
Opublikowano

Ładnie rosną. To pH 10 to jest niemożliwe. To już jest mocno zasadowa woda cz tam roztwór. Ni uja w kranie takiej wody nie może być. To urządzonk jest popsute i ogólnie nie wiele warte.. Kiedyś w pracy mieliśmy pH konduktometry hanna po 1200 za sztukę. Kalibrowaliśmy je raz w miesiącu w rostworach kalibracyjnych. Potem porównywalismy wyniki z takim stacjonarnym za 5000 który był kalibrowany u producenta czy tam w jakimś instytucie miar i wag i kurła prawie każdy co innego pokazywał. Także to twoje urządzonko to najpewniej mocno źle pokazuje.

Jakiś azot by im się przydął. Trochę jasno zielone.

• Thanks 1
Opublikowano
W dniu 31.07.2026 o 20:58, Rysiu napisał(a):

Ładnie rosną. To pH 10 to jest niemożliwe. To już jest mocno zasadowa woda cz tam roztwór. Ni uja w kranie takiej wody nie może być. To urządzonk jest popsute i ogólnie nie wiele warte.. Kiedyś w pracy mieliśmy pH konduktometry hanna po 1200 za sztukę. Kalibrowaliśmy je raz w miesiącu w rostworach kalibracyjnych. Potem porównywalismy wyniki z takim stacjonarnym za 5000 który był kalibrowany u producenta czy tam w jakimś instytucie miar i wag i kurła prawie każdy co innego pokazywał. Także to twoje urządzonko to najpewniej mocno źle pokazuje.

Jakiś azot by im się przydął. Trochę jasno zielone.

Możliwe że zepsute, z 2/3 lata leży na dworze także no xd, a co do tego azotu to leje tylko biohumus uniwersalny, proporcja na etykiecie 1 zakrętka na 1l wody a ja już daje na 1l 3 zakrętki ale fakt że trochę za jasne są, ale azotu to mają chyba sporo

Opublikowano

Siemanko

04.08

Mega upały u mnie, nie było mnie trochę i ten krzak co jest w gruncie strasznie spragniony aż mi się go szkoda zrobiło a tak po za tym to wszystko w porzadku. Mają od 62 do 75cm

Dzisiaj na wieczór podleje woda z biedronki+ biohumus uniwersalny

Dla odmiany filmik :happy_flo:

Opublikowano (edytowane)

08.08

Coś mi jeden krzak nie rośnie i jakiś taki jasno zielony jest mimo nawozu, jakby się zablokował ale dlaczego to nie mam pojęcia.

Krzaki mają od 62 do 82cm z tym że te 62 to ten co nie rośnie zbytnio reszta ma po 75 do 82. 

Zaczynają kwitnąć, ja to widzę, powoli ale zaczynają także zamawiamy nawozy 

20260807_194627.jpg

20260808_101731.jpg

20260808_101808.jpg

20260808_101756.jpg

20260808_101747.jpg

20260808_101737.jpg

20260808_103931.jpg

20260808_104016.jpg

Edytowane przez stix33
  • Like 1
Opublikowano

Moje Nawozy które własnie będę zamawiał 

Plagron Terra Bloom (Baza)

Plagron Green Sensation (Booster 4w1)

Plagron Sugar Royal to ziomek mi doradził na koniec kwitnienia, podobno silnie ładuje żywice do topów także zobaczymy 🙂