Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc.pl

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Recommended Posts

Opublikowano
13 godzin temu, SweterSwet napisał(a):

Sporo tych nasion kupiłeś, niezła paczka :trawka:

Nie wszystkie nasiona są tylko dla mnie. Zrobiliśmy osiedlową zrzutkę z Niemcami :elo:

Opublikowano
W dniu 11.06.2026 o 09:42, James007 napisał(a):

A co sądzicie ogólnie o sklepie thc?

Sklep thc, jak dla mnie premium sort sklepowy. Kiedyś przed pierwszym zakupem w tym sklepie czytałem dużo pozytywnych sygnałów na forach, że kiełkowność super, że odmiany zwłaszcza te od thc-thc maję niesamowity wigor, co może przeczytać w wielu fotorelacjach na tym forum. I to wszystko potwierdzam na własnej skórze. Mają mega dobre i świeże nasiona a ta kartka w paczkach, żeby nie moczyć nasion w wodzie tylko to potwierdza. Ten sklep po prostu się wyróżnię na tle innych sprzedawców.

Opublikowano
W dniu 10.06.2026 o 14:02, Macky napisał(a):

Na talerzyk kładziesz dwa – trzy ręczniki papierowe, na te ręcznik rozkładasz nasiona i przykrywasz kolejnymi ręcznikami, spryskujesz wodą i odstawiasz w ciemne miejsce, gdzie temperatura jest na poziomie od 23 do 25 stopni. Sprawdzasz co jakiś czas czy ręczniki są wilgotne (nie mogą wyschnąć).

Cała filozofia kiełkowania nasion.

Skuteczność tej metody, zwykle po 72 godzinach wszystkie nasiona kiełkują bez ryzyka zgnicia.

Widzę że mój temat wciąż żyje 🤩 a więc, kiełkowałem nasiona dokładnie tak jak napisał Macky i wszystkie pięknie wzeszły. Niektóre już po 48 godzinach a finalnie wszystkie puściły kiełki jak w zegarku przy 72 godzinie. Swoją drogą dobrze że sklep daje tą kartkę do paczek żeby nie moczyć nasion w wodzie, bo jak przeglądałem internety to poradników z wrzucaniem nasion do szklanki z wodą jest od zarypania, więc na taką poradę można się złapać i będzie lipa.