-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Siemanko 👊 możesz zwiększyć leciutko azot bo są dość jasne a jak wejdą w stretch to będą potrzebowały jeszcze więcej. -
Przez Dawid górnik · Opublikowano
DZIEŃ 65 Dawno nic nie wrzucałem głównie z powodu braku czasu ale też w sumie nic ciekawego się nie działo. Wczoraj zrobiłem im flipa i dziewczyny wchodzą w fazę strechu. W sumie nie wiem czy nie czekałem z tym za długo i czy nie przerosną mi boxa 😅. Przy podlewaniu zwiększyłem im dawkę do 3l na głowę. -
Siemano👊 dzisiaj wjeżdża lekka defoliacja bo środek i dół są mocno zacienione a w środę chce zrobić trzeci topping. Ale dziele te dwa treningi na dwa etapy pierwszy to lekka defoliacja czyli pozbycie się tych miernych odrostów które zagęszczają cały środek. A topping który będę robił będzie tylko na bocznych odrostach dlatego żeby środkowe pędy które są po toppingu będą mogły zrównać się z resztą. Później wstawię foty jak będą po treningu 😉 A no i dzisiaj muszę u banana blaze przyciąć koniczynę bo zaczęła uciekać z donicy 😉😅 -
Dzięki 👊 i tak trymowanie to jest usuwanie liści 😉🫵
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-