Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

Witam forumowiczow 😁

Posiadam growbox marshydro 100x100x180

Lampa marshydro TSW2000

PLAGRON PK13/14 i ph +/- tej samej firmy

PURGRUN odzywki  mierniki do wody i nailzacze

W ostatnim czasie mialem juz pare krzakow z Auto imperium X ponizej wrzuce pare zdjec i prosze o opinie co bylo dobrze co zle,  chce posadzic Future #1 w tym zestawie co mam plus doniczke 30x30 wyjdzie cos z tegov?

Screenshot_20260301_154804_Snapchat.jpg

Screenshot_20260301_154751_Snapchat.jpg

Screenshot_20260301_153515_Snapchat.jpg

Screenshot_20260301_155111_Snapchat.jpg

Screenshot_20260301_155103_Snapchat.jpg

Edytowane przez piekarz1910
  • Like 1
Opublikowano

Elo👊

Wstawiaj pestki do kiełkowania i jak będzie trzeba zawszę pomożemy 😉💪 a że zdjęć widać że były zdrowe choć może pod koniec zabrakło trochę więcej potasu i fosforu. Ale śmiało startuj i opisz wszystko dokładnie, ziemię w której uprawiasz? ja od siebie polecę biobizz Light Mix albo Terra profesinal bez plusa. Nawozy plagrona mineralne tak? Łącznie z podstawą czyli Grow Micro i Bloom? 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@piekarz1910 z tego, co widzę uprawę pociągnąłeś prawidłowo. Rośliny na wegu i fazie flo wyglądają zdrowo. Lampa ma pokrycie 120x120, a boks 100x100 więc też masz jakiś zapas mocy. Linia Plagron, więc mineralna topka, która potrafi wyciągnąć wszystko, co najlepsze z roślin - uprawiam na niej już kilka lat. Powiedz mi, kiedy zrobiłeś ścinkę licząc od kiełków? Bo na moje oko zrobiłeś to mocno za wcześnie. Topy nie zdążyły spuchnąć, ani nabrać masy. To, że liście i kwiaty Ci się oszroniły nie znaczy, że są gotowe do zbiorów. Kwiaty potrafią dojrzewać nawet do 12 tygodni przy sativce. Jeśli lecisz dalej na Plagronie to zamień sobie PK 13/14 na Green Sensation. Preparat drogi, ale nie pożałujesz. Jak masz w planach coś podziałać to śmiało wstawiaj fotorelkę. Poprowadzimy.

Edit: Donica ile litrów? Sama długość i szerokość nic nam nie mówi.

Edytowane przez PonuryKlekot