Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Grower92 napisał(a):

Siema mam problem z roślinami 

ziemia Plagron light Mix 

pestki Gorilla cookies auto Gast Buds 

rośliny zjadają się pomimo że mają 12  pomoże ktoś 

Plagron Light Mix jest pozbawiony jakichkolwiek nawozów wstępnych przyjacielu. Musisz od początku stosować nawozy mineralne na azocie. Dajesz im cos teraz, czy lecisz na samej wodzie?

Edytowane przez PonuryKlekot
Opublikowano

@Grower92 jeśli wybrałeś podłoże pod mineralki od Plagrona to producent zdecydowanie zaleca stosowanie bazy Terra Grow od samego początku życia roślin. Podsyłam kalkulator na standardowych zasadach ( 4 tyg. grow, 9 tyg. flo, woda 0,5, donica 2x11l, 3 litry pożywki jednorazowo ). Zauważ, że od początku lejesz już bazę.

Zrzut ekranu 2026-02-20 154622.png

Opublikowano
47 minut temu, PonuryKlekot napisał(a):

@Grower92 jeśli wybrałeś podłoże pod mineralki od Plagrona to producent zdecydowanie zaleca stosowanie bazy Terra Grow od samego początku życia roślin. Podsyłam kalkulator na standardowych zasadach ( 4 tyg. grow, 9 tyg. flo, woda 0,5, donica 2x11l, 3 litry pożywki jednorazowo ). Zauważ, że od początku lejesz już bazę.

Zrzut ekranu 2026-02-20 154622.png

Dałem im przed wczoraj 2.5 ml na L NPK plus Callmag ale to już było widać niedobory ale nie sądziłem że lightmix już nie będzie miał jedzenia po 12 dniach życia rośliny 

Opublikowano

A może one się zablokowały od mojej wody bo mierzyłem dzisiaj wypływ i PH 6.2 EC 1.9 więc duże a znów moja woda ma ph 8.0 EC 0.5 więc mocno twarda wiadomo że ja zbijam ph minusem ale może to ona zablokowała 

Opublikowano

Ogólnie Ziemia Plagronu Lightmix ma w sobie pożywkę na okres 2 tyg zanim roślina wyje 11 l donice nawet 3 tyg te eosliny mają dzisiaj 12 dzień a objawy są już od 8 dnia gdzie zacząłem dawać NPK i Callmag 

IMG_2095.jpeg

Opublikowano

Mierniki mam dobre i też skalibrowane więc tutaj nie ma opcji że jest źle to nie jest moja pierwsza uprawa pierwsza z automatami krótko rosnącymi i sądzę że je zablokowałem jak ma ziemia RC 1.9 więc bardzo duże stężenie