-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Dziękuję za informację.Żona uwielbia moje ogrodnicze zakupy 🤣🤣 więc z pewnością się ucieszy jak zobaczy że znów coś zamawiam 😄. -
Przez zielony_porucznik · Opublikowano
Moze tak byc ze jej za dużo jedzonka dalem mam jeszcze jeda sugestie na moim spocie jest ziemia taka gliniasta ja pod nie kopalem dolki 15l i dawałem tam inna ziemie stego co wyczytalem Ziemia gliniasta ma zazwyczaj odczyn obojętny do zasadowego, a jej pH wynosi najczęściej od 6,8 do 7,5 (czasami nawet powyżej 7,5). Może korzenie doszly do niej i ph im nie spasowalo i te liscie zżółkły -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Mefistogenetics wczoraj otworzyło z powrotem swoją stronę i teraz pestki sprzedają w grow bagach 😉 -
Siemanko. Czas zacząć nowy projekt pod hasłem automaty Bud Voyage High THC x6,donice materiałowe 5 galonów czyli ok 20 litrów,przez pierwsze 2 tygodnie licząc od dziś będą dostawać wodę tylko z góry a docelowo idą na podstawki samo nawadniające. Donice od dołu wypełnione All Mix od Bio bizz razem ze startrex od Bio Tabs,oraz calmag, górną połowę stanowi Light Mix wymieszany ze startrex i podlany dobę przed wsadzeniem sadzonek wodą z Bactrex i Orgatrex, korzeń sadzonek przy przesadzeniu obficie sypniety Myctrex i zastosowany oprysk z BoomBoom Spray.Wilgotność póki co w okolicach 65%, temperatura 27°c,ppfd 250-280 , światło 18/6 od początku do końca. Niestety nie było mnie parę chwil w domu i życzliwy duszek pomieszał opisy z nazwami więc nie powiem co jest co 🤣🤣. Z założenia dostaną lekki trening i mało stresu o ile uda się kontrolować klimat. -
Jak wynajmujesz mieszkanie to na czas najmu jest to twoja prywatna sfera. Właściciela chuj to obchodzi,jak i całą resztę. Oczywiście stare Niemcy potrafią głupio komentować pod nosem jak czują zapach z jointa,ale po 20 wolno palić wszędzie.Twoja uprawa musi być chroniona przed dostępem osób trzecich i trzy krzaki na dorosłą osobę zameldowaną pod tym adresem.Cala reszta bez ciśnień.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts