Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

Mieszam , po dodaniu nawozów mierze i jest 6.1 pH, w czym problem? Destylowana jak.dostaje nawozy to już łapie pH . 

Tu jest brak mojego czasu , moc 500W bo nie chciałem być gorszy ! Ale brak realnej pewności, czy będę mieszkał na tym samym adresie. 

Tu mailo być po 100g z drzewka domosiagniecia, ale z pilnowaniem. A jk wyglądają wasze rośliny 3 tygodnie przed ścięciem? Mi się wydaje że to naturalne, jak liście są zjadane bez Azotu 🤣

Edytowane przez EndriuBp
Opublikowano
1 godzinę temu, EndriuBp napisał(a):

Mieszam , po dodaniu nawozów mierze i jest 6.1 pH, w czym problem? Destylowana jak.dostaje nawozy to już łapie pH . 

Tu jest brak mojego czasu , moc 500W bo nie chciałem być gorszy ! Ale brak realnej pewności, czy będę mieszkał na tym samym adresie. 

Tu mailo być po 100g z drzewka domosiagniecia, ale z pilnowaniem. A jk wyglądają wasze rośliny 3 tygodnie przed ścięciem? Mi się wydaje że to naturalne, jak liście są zjadane bez Azotu 🤣

Tak ale to że łapie w wodzie to nie znaczy że za 6 godzin nie zaczyna się rozjeżdżać pH w glebie bo tłumaczę ci że destylka nie ma buforu i żeby Vigo trzymała musisz ją odpowiednio nasycić minerałami. Polecam poczytać na ten temat 

I żebyś chociaż cały czas dawał jednakową to by było ok a ty skaczesz i to już jest źle samo w sobie. I tanie tak rośliny lubią stabilność i warunków powietrza i gleby a ty im robisz rollercoaster 😉

Opublikowano (edytowane)

Szczerze? Aż tak źle wyglądają? Jak na rośliny, które sobie rosną bez ingerencji? Póki co tylko 1 roślina poszła do kosza, ta która po 40 dniach nie pokazała kwiatów. Więc widać za dużo czytania i maryśce też nie popłaca kolego 😉

Uczę sie tego, co przynosi zyski, a niedługo urządzenia ruszą, muszę dokończyć stronę  pod urządzenia Online. Na MJ nie da się zarobić, tego wam nie muszę tłumaczyć, bo skoro kupuje legalnie 5e od sztuki, to hoduje dla siebie. 

Na nowym lokum , jeśli będzie miejsce, to odjebie plantacje. Póki co jakiś nawet nie zwraca uwagi na zaczepki 🤣✌️ 

Suszona na szybko wyrywa z butów, chyba to jest najważniejsze, a nie ilość ? 

MVIMG_20260130_162633.jpg

MVIMG_20260130_162636.jpg

Edytowane przez EndriuBp
Pisze z moimi cudownymi zdolnościami złamań obydwu nadgarstków :D