Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano

Witajcie, low rider, niemalże 3msc . A sprawa wygląda jak na zdjęciu. Pierwszy miesiąc z hakiem na tanim ledzie z neta. Zasięgnąłem porady i od tamtego czasu Mars hydro ts600 18/6h 

Ph 6-5-7. Podlewanie jak trzeba mniej więcej co 4-5dni z niewielką dolewką biohumusu.. ostatni miesiąc to dziewczyny w zasadzie stoją i nie wiem czy brak dobrego światła na początku nie zniszczył ich „rytmu” życia przez co już się nie odbija. To automaty a mają prawie 3msc. Topy nie puchną. Nic się nie zmienia, jedynie ta z lewej wyciąga się do światła gdzie zawsze było 20-30cm od światła i nic tylko podnosiłem lampę bo paliła liście. Box niewielki co prawda bo 40x40x90 . Doniczniki po 8-9L przesadzone z miesiąc temu z doniczek 5l bo zauważyłem że już brak miejsca miały na korzenie. Czy ciąg zaniedbań wynikające z braku wiedzy przekreśliły już te sadzonki ? Nic mi nie spuchnie i bez sensu to trzymać ? Posadzić jedną a najlepiej pelnosezonowa i zadbać kiedy ma wejść w kwitnienie czy da się coś jeszcze odratować ? Nie zależy mi na bombie, te odmiany ponoć działają przeciwlekowo i przeciwdepresyjnie i i na tym mi zależy najbardziej. 

IMG_1528.jpeg

IMG_1529.jpeg

Opublikowano (edytowane)

Kolego mnóstwo niewiadomych..

Jakie światło, jaka gleba, jakie nawozy..

W sumie lampa spoko.. czas świecenia przy automatach nie ma znaczenia bo i tak wejdą w kwitnienie automatycznie..

Co ile podlewana? Jaką ilością i jak dawkowane nawozy jeśli takowe są..

Automaty są naprawdę super jeśli poświęcisz im minimum zainteresowania i przypilnujesz parametrów takich jak światło, wilgotność, temperatura.. ewentualnie nawożenie żeby miały jedzenie.. 

Mi te wyglądają na głodne.. spragnione i ze stresowane światłem..

Poczytaj też na przyszłość o treningu LST..

Pozwala on zmieścić w małym boxie coś większego..

Daj info na powyższe to może coś więcej postaramy się pomóc..

Edytowane przez Bestia_86