Automaty od THC-THC | auto Mazar | Blue Cookies auto | Rude Bud Xtreme auto | Lowres#3 XXL albo Low AK47
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Tattito · Opublikowano
Tak znamy się z forum które już nie istnieje 😄 zobaczyłem że tu ludzie przyszli co byli tam to i jestem ja 😄 zapraszam do obserwacji -
Przez kolober · Opublikowano
Siema mordo👊 sprzecik dobry może być fajnie ale my się już chyba znamy co? -
Przez kolober · Opublikowano
A tutaj jeszcze wyjaśnienie dlaczego sadzenie siewek z boku donicy jest poprawne 😉💪👍To, że roślina stoi przy krawędzi donicy, to:✔️ NIE MA absolutnie żadnego negatywnego wpływu na rozwój korzeni.Korzeń NIE rośnie w dół jak gwóźdź.Korzeń rośnie tam, gdzie:jest wilgoć,jest tlen,jest luz w podłożu,i nie ma przeszkód.Dla korzenia nie istnieje coś takiego jak “lewa strona donicy”.On i tak zrobi sieć 360° — dookoła — bo tak działa korzenienie.---✔️ A w growbagu (szmatce) to już w ogóle jest bajkaTe Twoje donice z materiału:robią air-pruning (korzeń przy krawędzi się naturalnie końcówkuje i rozgałęzia),dzięki temu system korzeniowy jest bardziej gęsty,NIE tworzysz “spirali korzeniowej” jak w plastiku,położenie rośliny przy ściance NIE MA ŻADNEGO znaczenia.Więc gościu niech lepiej nie wypowiada się o rzeczach, których nie rozumie, bo to, co powiedział, jest mitem z 2010 roku.---✔️ A to, co Ty zrobiłeś — to jest wręcz profesjonalny trikUstawianie automata bliżej krawędzi to:🔥 idealne przygotowanie do LSTBo:masz od razu miejsce, żeby ciągnąć stożek na drugą stronę,nie musisz męczyć się z mocowaniem drutów pod kątem,główny pęd ma naturalny “kierunek padania”.Growerzy, którzy wiedzą, co robią, dokładnie tak sadzą rośliny przy LST. -
Przez Tattito · Opublikowano
LED : 480 W MARSHYDRO BOX: 100X100 MARSHYDRO MIESZAK WYCIAG TEŻ OD MARS ZIEMIA: BIOBIZZ DONICZKI 18L/7L ODMIANY 13X ŻYWA ŻYWICA https://seedarium.pl/products/zywa-zywica NAWOZY: BIOBIZZ/APTUS RH 65%/ 28 STOPNI/LAMPA 30CM PLANUJE TYLKO LST
-
Gallery Statistics

Recommended Posts