-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Elo👊 wstawiam te fotki liści z niedoborem calmagu żebyś miał pewność i spokojną głowę 😉 -
Przez kolober · Opublikowano
No faktycznie wyskoczyła ci liderka 👍 i w zasadzie to one są gotowe żeby je jebnąć na glebe co? Ja maksymalnie i siebie chcę je położyć do 18 dnia od wykiełkowania max do 20 dnia bo zaraz po dwudziestym dniu pojawiają się pierwsze preflowery i ja już chcę mieć wszystko gotowe i z by małe stwa były już z relaxowane. -
Przez EndriuBp · Opublikowano
🌿 Aktualizacja 11.11 – Marvel ścięta, reszta ekipy w toku . 6.11 było też podlewanie. Phoenix full, Bulma I Rhino bez Grow, Luna i Marvel wóda 😂 💀 Marvel – ścięta 10.11 po 4 dniach bez wody. Po szybkim suszeniu jednej gałęzi i posmakowania, decyzja była tylko słuszna. 164 g mokrego, szacowane ~ dobre zioło . Zapach cytrus, żywica wali w nos. Suszenie w 17–19 °C i 65–67 % RH, lekki ruch powietrza. 💧 Luna – dziś ostatnie podlewanie, potem decyzja: ciemnia albo ścinka. 💧 Bulma & Rhino – też ostatnie podlewanie przed flushingiem. 🔥 Phoenix – żyje własnym rytmem, „z popiołu powstała, ale lampy 18/6 się boi” 😂 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Dzień 18.. Temperatura ~24,5 st Wilgotność 60-65% Dzisiaj pierwszy raz dostały po "pół litra" wody oczywiście z Bio Grow, który będzie przy każdym podlaniu aż do kwietnia ( no niby na flow też można żeby podbić fosfor i potas ale też pójdzie azot więc rozważę czy nie dokupić samego fosforu i potasu) Dolistnie oprysk z Cal Mag (jeszcze ten mój bo czekam na paczkę. Stężenie 0,4 ml/L) Ta z tyłu po środku to jakiś gigant 🙆😁 wszystkie 4 z tyłu to Banana Purple Punch ale ta wywaliła jakby na speedzie była 🙆🤣 Do soboty już nie będę podlewał, wezmą z nawilżacza oraz oprysku bo w sobotę planuje zrobić LST.. To już będzie 22 dzień więc tak naprawdę kilka dni przed przejściem na Flow.. a zarazem te kilka dni na ewentualną poprawę i dogięcie dziewczyn 😁
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts