Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano

Po 10 dniach wyglądają dalej słabo ale już doprowadze je do końca. Teraz podlewam sama woda z kranu ze zbitym ph do 6.2. Co 3 dni po litrze no jak są doniczki lekkie. 

Z tego co widzę to już raczej się nie pozbieraja. 

Wyszło że biobizz daje złą instrukcję co do nawożenia i przez to taka lipa. 

To możecie doradzić jaka ziemię kupić pod następne i jakie nawozy z dawkowaniem? Żeby nie wyszło to samo.

20251117_143355.jpg

20251117_143359.jpg

20251117_143409.jpg

Opublikowano

Ja mogę ci polecić ziemię biobizz Light Mix i do tego nawozy organiczne od GHE pro organic to są dwie butelki Bloom i Grow. Pół litra to kosz około 40zł za butelkę i do tego można dokupić Fulvic i algi czyli Seaweed i ewentualnie silicate to są krzemiany na wzmocnienie roślin. To tym roślina znosi i wiele lepiej wysokie temperatury i niską wilgotność, oczywiście w pewnym stopniu. I ja zaczynam podawanie od pół zalecanej dawki aha i w ogóle nie reguluje pH, w tych nawozach takie rzeczy cię nie interesują i w nie nie ingerujesz. Najlepiej dostaną woda na 48 żeby chlor i inne świństwa wyparowały. I zobacz na moją fotorelację i tam właśnie używam tych nawozów bez regulacji pH 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Tak kolo zasugerowałeś coś brzydkiego o mnie. Ale mi podobnie je wywija i klepną ku ziemi gdy są jeden dzien dłużej jak mam suchą ziemie od wierzchnej strony. Wtedy już potrafią wpić po 2-3 litry w donicy 11 litrowej. Oczywiście podlewając stopniowo rozkładam sobie to w czasie około 15 min 😛 Wilgotność trzymam dużo niższa.
A tutaj za każdym razem widzę ma górę wysuszoną w wiór. Do tego słabe ph było to one naprawdę nie miały kiedy tych składników nawet zaciągnąć. To jest moja teoria. Jeden krzaczek widać przenawożenie cały zielony od azotu.
Jeszcze mi taka dziwna myśl przeszła czy czasem nrc złotą stroną to dobry pomysł czy nie zmienia zbyt bardzo jak to sam wspominałeś BARWY swiatła.

Edytowane przez KushSensei