-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
No i dobrze że je rozliczyłeś bo lepiej złapią światło i nie pójdą tak wysoko. Tylko będziesz musiał trochę jeszcze poprawić ten trening bo jak odrosty się podniosą to będą wyżej ja te dwa szczyty po toppingu 😉 ale jest całkiem spoko. A i doginaj wszystkie dopuki nie wyrównają się na jeden poziom później je już zostaw niech spokojnie dokończą stretch i później będziesz mógł je podgolić trochę mocniej 👍 a na razie tylko równaj i może wyjść całkiem fajnie 😉😁 -
Przez Eolenis · Opublikowano
Można włożyć kartę. Lub zapisywać w pamięci telefonu. Czyli w chmurze pewnie też jest możliwość. Ale bardzo dużo danych mobilnych pobiera jak jest wyłączona cały czas. Około 1 GB dziennie. -
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
Siema. Widzę że też lecisz na vivosunie. Powiedz mi jaks ie sprawuje ta kamerka? Czy zapisuje w chmurze czy trzeba jej kupić dysk? -
Przez Eolenis · Opublikowano
Podlałem po 2,5 litra wody z nawozami według tabelki Biobizz, no dobra tak 80%😁 Trochę porozciagałem no i oczywiście coś musiałem złamać🙈 Zobaczymy jak pójdzie dalej. Na razie nie przekładam do większego namiotu, ale będę to musiał zrobić zapewne, bo będzie ciasno, na wysokość też bo namiot ma 120 cm. Przełoze może przed następnym podlewaniem
-
-
Gallery Statistics
-
Images65 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-
Recommended Posts