Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Pierwsza hodowla - Automaty sherbet queen i royal runtz od RQS

Recommended Posts

Opublikowano

Ok. Zrobiłem co zrobiłem. 

Zobaczymy czy nie za męczyłem ślicznotek.

Jak mówiłem dwie topping, dwie troszkę wygiełem, lampa była za nisko i nie wyciagneły do góry. Zresztą seieciłem tylko 40% żeby nie wyschły całkiem. 

Obecnie:

lampa na 90 %

30 cm nad szczytami 

Dostały po litrze wody z połową tabletki easy grow (poł tabletki na 4 litry)

Biobizz będę miał dopiero jutro.

Teraz reguluje temperaturę na 26 stopni i wilgotność 65-70 %

Mam nadzieję że bardzo to dziewczyna nie zaszkodziło. 

Przepraszam że tak haotycznie ale jestem po 14 godzinach za kołkiem. 

Wiem że mój trening jest prowizoryczny na razie ale porządny drut też odbiorę dopiero jutro. 

IMG_20251012_091712.thumb.jpg.909c72a26e1b7eca4630e5b658d0468f.jpgIMG_20251012_091706.thumb.jpg.bec07949b8615a4d19ec4d6ec58dcdf0.jpgIMG_20251012_094448.thumb.jpg.1ac56c54d75b88a62490dea8b02a866c.jpgIMG_20251012_091659.thumb.jpg.b83d5caa445b4e5e80f3544d9f628ab7.jpgl

Wiele nie wycinałem bo za bardzo nie ma co IMG_20251012_094439.thumb.jpg.962bf10bc006707a08baa281ea5558cf.jpg

IMG_20251012_091655.jpg

IMG_20251012_084511.jpg

Opublikowano

Nawet nie przeczytałem po pierwszym poście.😔

Podlewłem po wszystkim. 

Myślę że tak szybko bo były teraz 9 dni bez wody i z lampą za nisko i za słabo, jak pisałem miałem awaryjny wyjazd w delegację. 

Pewnie wiele nie wyciągnę z tego grow, na pewno trochę doświadczenia. 

Dziękuję za komentarze

Trzymajcie kciuki

A zapomniałem

Od wykiełkowania to będzie 18 dzień 

Opublikowano

NIe wiem ja uważam żę za wysoko uciołeś to może zaczać przysychać i gnić, ale niech bardziej doświadczeni się wypowiedzą. Te wiatraki z dołu wydarłeś? Jeżeli tak to za wczęsnie no ale paść nie padnie raczej tylko opóźni.

Opublikowano

😔 sam już nie wiem.  Wiatraki tylko te które po LST dotykały ziemi, znaczy te od spodu.

Teraz już nie będę o prawiał czy co? Może mogłem poczekać jeszcze z tym cięciem😑

No ale niech się dzieje wola nieba...

Za to pięknie pachnie, chociaż tyle na razie.

Sorki że tak spamuje ale się stresuje 😊

Opublikowano

Siema👊 nic tam się nie dzieje i nic nie będzie gnić tą rana po toppingu do wieczora będzie zaschnięta👍 co do treningu lst gitara 👍 tylko szybko zaczęły pokazywać preflowery bo zazwyczaj to następuje po 20tym dniu ale to może przez są lekka suszę co miały😉 I teraz przy tych co zrobiłeś lst kontynuuj trening. Czyli jak któryś odrost będzie wybijał się wyżej to też doginaj do ziemi tak żeby wszystkie odrosty były równe z głównym szczytem. Chodzi o to żeby roślinę zaczęła traktować wszystkie szczyty równo i nie faworyzowała żadnego z nich wtedy będziesz miał udany trening i i wiele większy plon👍 I nic więcej nie wycinaj żadnych liści ani nic z tych rzeczy. I roślina teraz wejdzie w fazę stretchu i zacznie szybki przyrost zieleni dopiero po tym okresie czyli około dwa tygodnie będziesz mógł trosze ja ostrzyc 😉 pozdro