Eolenis Opublikowano 23 Października 2025 Autor Opublikowano 23 Października 2025 A co z lampami? Mam na razie na 75% Czyli 150 W Niestety ustawienie dwóch lamp jakie mam nie jest super optymalne. Znaczy w dwóch rogach dość słabo doświetlone (300 ppdf) Na środku za to mam 700 ppdf Mierzone telefonem więc nie jakieś super wiarygodne. Podwyższyć jeszcze moc lamp czy może z dużo? Cytuj
Rysiu Opublikowano 23 Października 2025 Opublikowano 23 Października 2025 Box 0,75x0,75? Dawaj te lampy na max. Jaka pojemność donic? Jaka ziemia? To jakiś automatyczny system podlewania? Cytuj
Wesoły Ogród Aliena Opublikowano 23 Października 2025 Opublikowano 23 Października 2025 2 godziny temu, Eolenis napisał(a): A co z lampami? Mam na razie na 75% Czyli 150 W Niestety ustawienie dwóch lamp jakie mam nie jest super optymalne. Znaczy w dwóch rogach dość słabo doświetlone (300 ppdf) Na środku za to mam 700 ppdf Mierzone telefonem więc nie jakieś super wiarygodne. Podwyższyć jeszcze moc lamp czy może z dużo? Czyli jak robiłeś pomiar telefonem to około 30% możesz odjąć bo tyle zawyżają. Widziałem gościa który robił właśnie pomiary rasowym sprzętem i telefonem i taka różnica mu wychodziła i Rysiu ma rację dawaj je na fulla Cytuj
Eolenis Opublikowano 23 Października 2025 Autor Opublikowano 23 Października 2025 Ok daje na cool füll Rysiu Tak to właśnie namiot Ziemia pelargon Lightmix Doniczki 19l Nawozy Biobizz grow,bloom,topmax,CalMag Wcześniej dałem jeszcze tabletkę easy grow co była w zestawie z nasionami. Lampy 2 vivosun 100W z wentylatorem wbudowanym Teraz, Eolenis napisał(a): Ok daje na cool füll Rysiu Tak to właśnie namiot Ziemia pelargon Lightmix Doniczki 19l Nawozy Biobizz grow,bloom,topmax,CalMag Wcześniej dałem jeszcze tabletkę easy grow co była w zestawie z nasionami. Lampy 2 vivosun 100W z wentylatorem wbudowanym I na jaką wysokość lampy ? 40cm? Cytuj
Eolenis Opublikowano 23 Października 2025 Autor Opublikowano 23 Października 2025 Podlewanie ręcznie Cytuj
Rysiu Opublikowano 23 Października 2025 Opublikowano 23 Października 2025 Może być 40. Po ile lejesz w te donice? Cytuj
Eolenis Opublikowano 23 Października 2025 Autor Opublikowano 23 Października 2025 Ostatnio lałem 3 litry wczoraj po przełożeniu do większego namiotu Z Biobizz grow,błon topmax i CalMag po połowie dawki zalecanej. Dalem podstawki na każdą pojedynczo, okrągłe, fajne bo można obracać roślinki bez problemu😆 I mały bonusik. Dzisiaj z apteki przyszło Nie wiem czy tak mogę pokazywać 🙈 jak coś to edytujcie Cytuj
Macky Opublikowano 23 Października 2025 Opublikowano 23 Października 2025 Możesz wszystko pokazywać byle nie linkować do obcych stron, które nie wspierają forum. Cytuj
Eolenis Opublikowano 23 Października 2025 Autor Opublikowano 23 Października 2025 👍 🫵 Może ty się wypowiesz kolego Macky Bardzo bym prosił😁 Cytuj
Macky Opublikowano 23 Października 2025 Opublikowano 23 Października 2025 Przeglądam wszystko co jest publikowane na forum i pilnuję żeby był porządek. A jest tego coraz więcej, fajnie że forum zaczyna żyć. Żeby się konkretnie wypowiedzieć musiał bym być w temacie każdej fotorelacji. Widzę że jesteście na jakimś etapie dawkowania. Powiem tak zasadę mam jedną nigdy nie daję zalecanej dawki przez producenta. Od połowy najlepiej startować i obserwować co się dzieje a wtedy można zwiększać. I to nie ważne jaki producent, lepiej się tego trzymać. Cytuj
Recommended Posts