-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Mlody221293 · Opublikowano
@kolober super dzięki , myślisz że ta co potrzebuje jeszcze trochę do piątku będzie też gotowa ? -
Przez kolober · Opublikowano
Dokładnie tak jak piszesz👍 i ja też jestem tego przykładem bo w jednym namiocie mam po pięć krzaków i jeżeli nie to idź w koło siebie szumu to śmiało możesz sobie uprawiać ile chcesz. Bo tu w Niemczech sąsiad sąsiadowi prz z okno nie patrzy,a nawet jak przez przypadek coś zobaczą a ty i w robisz im syfu to jeszcze będą ci kibicować. Ja jak chodzę do swojego lekarza to on nie wypuści mnie z gabinetu dopuki nie pokaże mi dzieci i nie wyjaśnię ci do czego i w jakiej fazie jest. A rozmowa zaczęła się jak zobaczył czapeczkę z logo THC-THC 😉 😁 I mało tego jak robiłem ścinkę to dałem mu tak od siebie ze trzy gięty Skywalkera i przy ostatniej wizycie rozwalił mi głowę bo mówi że rozważa zakupienie zestawu do uprawy ale prosi mnie że jak już przekona żonę to żebym mu pomógł ze sprzętem i początkiem w uprawie, czyli dobór nawozów i tak dalej. Zaznaczam mój lekarz ma około 50 lat. Kiedy to będzie u nas? Bo zobaczcie na komisję do depenalizacji przecież Rysiek to tak wali w pięć że masakra. Juz przecież wyjechał z projektu ustawy jeden krzak. I to wszystko będzie przecież przeczyć samo sobie. Bo nabywać nie ma gdzie ,przywozić z innych krajów to przemyt😅 ale jest zajebiście przecież bo niedzieli mogli posiadać do 15g. I to też nie tak że będziemy mogli tylko nie będziemy za to karani. -
Ł6u Po tych zdjęciach od dołu czterech widać że brakuje jej ale nie wiele a ta pierwsza jak dla mnie praktycznie gotowa,chyba że chcesz cięższą banie to poczekaj na więcej bursztynu. I pamiętaj żeby za szybko nie ściąć bo będzie kopała ale nie na dl -
Elo👊 dalej hujowe mordo i ja raczej zdania nie zmienię a to że wsadziłem do namiotu upośledzone fotoperiody to wypadek przy pracy🤣🤣🤣🤣
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.1 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts