Skocz do zawartości
nasiona marihuany na stronie thc-thc

sklep i producent nasion seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Witam, przychodzę z kolejną aktualizacją.

Jak zawsze – nic nie może iść w 100% po myśli 😅 Topy od ostatniego razu trochę spuchły, pojawiają się nawet pierwsze trichomy. Martwią mnie jednak przebarwienia liści, które występują, moim zdaniem, zbyt wcześnie. Jeśli proces będzie postępował w takim tempie, roślina może stracić zdolność do fotosyntezy zanim dojrzeje. Podejrzewam, że mogłem podczas flusha wypłukać zbyt dużo azotu.

Jak już wspominałem, to moja pierwsza uprawa – wiem, że wiele rzeczy mogłem zrobić lepiej. Roślina od samego początku była narażona na sporo stresu, ale mam nadzieję, że jeszcze coś z tego będzie.

Co myślicie – podejmować jakieś działania, czy zostawić tak, jak jest?

IMG_0286.jpeg

IMG_0287.jpeg

IMG_0288 (1).jpeg

IMG_0288.jpeg

IMG_0289.jpeg

IMG_0291.jpeg

IMG_0292.jpeg

IMG_0293.jpeg

Opublikowano

Rozpuściłem skorupki od jaj w occie. 1 łyżka takiego nawozu rozcieńczyłem w 1l wody. Dodałem także 1ml nawozu NPK

Magnezu nie suplementuje ze względu na to iż dawałem wcześniej wapno magnezowe. Na pewno się jeszcze nie rozłożyło.

Podlałem na zdrowie.

Opublikowano
2 godziny temu, Karen-Chan napisał(a):

Rozpuściłem skorupki od jaj w occie. 1 łyżka takiego nawozu rozcieńczyłem w 1l wody. Dodałem także 1ml nawozu NPK

Magnezu nie suplementuje ze względu na to iż dawałem wcześniej wapno magnezowe. Na pewno się jeszcze nie rozłożyło.

Podlałem na zdrowie.

To jak nie stosujesz calmagu to masz później taki skutki 😅