Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Siemka, zrobiłem dziś rano parę fotek. Myślę że panie prezentują się dos dobrze jest to 26 dzień od pierwszych preflowerów i na dzień dzisiejszy z nawozów dostają minimalna dawkę grow, teraz na 10l wody dostały 3ml i oprócz tego zwiększyłem Bloom i Bloom Booster a reszta po staremu 😉 i z opisu producent zostało im ok 40 do 50 dni.

IMG_20250702_053727.jpg

IMG_20250702_053712.jpg

IMG_20250702_053704.jpg

IMG_20250702_053656.jpg

IMG_20250702_053744.jpg

IMG_20250702_053648.jpg

IMG_20250702_053639.jpg

• Upvote 2
Opublikowano
11 godzin temu, Rysiu napisał(a):

Ta z pierwszego zdjęcia ładnie obsypana kwiatami. Juz dobrze wyglada. Będzie gotowa szybciej niż 40-50 dni. 

Ta tak ona w ogóle jako pierwsza przestała rosnąć i bodajże w najwyższym punkcie ma 54cm ale natychmiast ją wysypało a ta reszta jeszcze rosła i dopiero jakiś tydzień temu przestała i teraz zaczęły puchnąć z dnia na dzień 👍💪 a jak się lepi i jaki zapaszek piękny jebaniutka daje to szok😁 jestem ciekaw ile z niej mi wyjdzie🤔 może z 50g? I powiem ci że teraz ta Special Quinns to w oczach puchnie, to ta w samym rogu po prawej stronie jeszcze ze cztery dni temu miała malutkie kwiatostany. A dzisiaj lampę chcę rozkręcić na 80% bo do tej pory mam ustawione na 75% ja ostatnio 

Opublikowano
21 godzin temu, KushSensei napisał(a):

NO faktycznie ta pierwsza jakaś dojrzalsza od reszty znacznie 😛 

Takie geny i chyba całkiem spoko😉 i dobrze bo będzie co palić 😁