Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

A ty foty z dzisiejszego pomiaru ranoffu i powiem wam że te dwie z balkonu(zielone obszycia na dolnicach) tak zaniedbałem że masakra Oświęcim 😢 jak zobaczycie foty to się domyślić i już wiem dlaczego ta jedna wygląda jak drzewko bonsai 🤣

Opublikowano
22 minuty temu, KushSensei napisał(a):

Ale ty masz te liście żadkie ciekawe czy ja zdołam to tak wyplewić u siebie 😛

Powoli tak jak ci pisałem i dasz radę tylko zrób to na raty przycinka trzy dni i następna i zrób w sumie cztery dni i na dwie raty to rozłóż i po sprawie będzie. A musisz to zrobić bo masz tam wszystko pozasłaniane i te cienkie odrosty też ujeb bo z nich nic nie będzie ewentualnie jakiś nie dorośniety 🍿. Pozdrawiam 

Teraz, kolober napisał(a):

Powoli tak jak ci pisałem i dasz radę tylko zrób to na raty przycinka trzy dni i następna i zrób w sumie cztery dni i na dwie raty to rozłóż i po sprawie będzie. A musisz to zrobić bo masz tam wszystko pozasłaniane i te cienkie odrosty też ujeb bo z nich nic nie będzie ewentualnie jakiś nie dorośniety 🍿. Pozdrawiam 

U mnie teraz zaczęły szybciej kwitnąć jak je po odslaniałem  

Opublikowano (edytowane)

Siemano, dziewczyną przydał się mały flush czyli podlanie do ranoffu samą wodą o pH 6,5👍 wczoraj dostały papu:

5ml/6l Calmag 

4/6ml grow dwa mili zszedłem w dół 

8ml/6l microG

12ml/6l Bloom 

20ml/6l Seaweed 

Około 2g/6l Silicate 

Bloom booster 30ml/6l

EC 1786 pH 6,47 a chciałem 6,8 a nie mam pH up ale nic nie szkodzić następnym podlewaniem dostaną tyle, czyli za jakiś dwa dni jak nie jutro😉😁. Pozdrawiam serdecznie ps.na ustawienia lampy nie patrzcie bo zciemniam ją do zdjęć 😉 a tak od dzisiaj 70% zobaczę reakcję jak będzie pozytywna to zwiększam co trzy dni o 5% i zobaczymy co z tego będzie🤔😁

IMG_20250627_172243.jpg

IMG_20250627_172123.jpg

IMG_20250627_171929.jpg

IMG_20250627_084337.jpg

IMG_20250627_084313.jpg

Edytowane przez kolober
Dopiska o lampie
Opublikowano

Wiecie co? Teraz zauważyłem że byłem chyba za bardzo ostrożny w dawaniu nawozów bo bałem się że mogę je popalić i dawałem im nie pełne dawki co z resztą możecie przeczytać w fotorelacji i na to wychodzi że to był mój błąd. Po wczorajszym podaniu im nawozów oczywiście zmniejszyłem grow ale Bloom podniosłem do normalnej dawki czyli 2ml/1l i 5ml/1l Bloom Booster i do tego paru suplementów co jest wymienione wyżej. Dzisiaj zauważyłem nowe pączki kwiatostanów i spróbuję uchwycić to na zdjęciu ale do czego zmierzam że wychodzi na to że nie ma co się cykać za bardzo. I ja się dziwiłem czemu tak słabo puchną 😉😁 i tak jest na każdym szczycie😁 i widać to na samej górze.

1751052787282951895855330441191.jpg