Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Witam ponownie, dzisiaj wstawiam fotki po wczorajszym podlewaniu, niestety nie miałem czasu żeby bawić się w nagrywanie a pić dziewczyną trzeba dać 😅. Dostały wczoraj tak jak ostatnio po półtora litra wody z dodatkiem nawozów od TA Terra Aquatica tripart dostały tak: po Micro 1,5ml na litr wody czyli 9ml/6L to samo grow 1,5ml na litr czyli 9ml/6L i Bloom 1ml na litr czyli 6ml/6L. Po zmierzeniu EC samej wody 0,238 a po dodaniu nawóz 1385 EC, ogóle staram się podawać im około 1600 ale dosyć niedawno były wysadzane do nowej ziemi a nie miałem ostatnio czasu żeby podlać je do ranoffu żeby zrobić pomiary dlatego dostały troszkę mniej a i pH roztworu było 5,98. A i z uwagi na brak filtra z odwróconą osmozą kupuję im wode mineralną 😁 tak że dbam o swoje dziewczyny 😅😉

IMG_20250612_053934.jpg

IMG_20250612_053925.jpg

IMG_20250612_053916.jpg

IMG_20250612_053911.jpg

IMG_20250612_053904.jpg

IMG_20250612_053835.jpg

IMG_20250612_053753.jpg

• Upvote 3
Opublikowano
48 minut temu, Macky napisał(a):

Ładnie rosną.

Staram się jak mogę i powiem ci że dużo osób się wkurzało na mnie bo potrafiłem pytać się o niektóre rzeczy po dwa razy😅, wolałem dopytać jak zmarnować uprawe i być zawiedziony😁 I teraz są efekty😁

Opublikowano

Część wam👋 Teraz coś dla przestrogi żeby nie robić broń Boże żadnych treningów na drugi dzień po podlewaniu bo można coś połamać🤬 I kurwa nie wiem co mnie pokusiło żeby to robić i mam nauczkę od dzisiaj pluje w lustro 🤬 wrzucam fotę ten szczyt jest podparty ale on pękł do połowy może i dalej dlatego wątpię żeby przetrwał. A najgorzej to boję się żeby nie dostała za dużego stresy i żeby nie shermila 😖 jak przybliżyć IE to widać gdzie pękł 

IMG_20250612_205000.jpg

Opublikowano

Hej, wczoraj użyłem taśmy do naprawienia tego szczytu i może coś z tego będzie bo po nocy prezentuje się tak!!! Czyli normalnie 😁 więcej szczęścia niż rozumu 😅🤣🤣🤣🤣

IMG_20250613_061737.jpg