Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

Opublikowano

I tu zdiecia już po treningu i mam nadzieję że na tak wczesnym etapie kwitnięcia nic złego się nie stanie po zastosowaniu jednorazowego lst. A i ta jedna dziewczyna zostanie bez treningu, chcę zobaczyć jak będzie bez.

IMG_20250605_204101.jpg

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Macky napisał(a):

Poprawiłem twój tytuł tematu, napisałeś: Pierwsza i nie ostatnia, nie wiem czy chodziło Ci oto że pierwsze i nie ostatnie nasiona które uprawiasz ale dodałem "- nasiona od Royal Queen Seeds" bo z treści postów tego się dowiedziałem. Może dopisz jakie są to odmiany?

Jasne lekko się zawiesiłem i tytuł może być bo w sumie chodziło o uprawę ale puki co to jestem zadowolony z nasion od Royal Queen Seeds bo idą ładnie i kiełkowanie wyszło 100%na 100% dlatego spoko i jest to Special Quinns 3szt i Royal AK 

Edytowane przez kolober
Opublikowano
7 minut temu, Macky napisał(a):

Poprawiłem twój tytuł tematu, napisałeś: Pierwsza i nie ostatnia, nie wiem czy chodziło Ci oto że pierwsze i nie ostatnie nasiona które uprawiasz ale dodałem "- nasiona od Royal Queen Seeds" bo z treści postów tego się dowiedziałem. Może dopisz jakie są to odmiany?

Jasne już dopisałem wyżej w poście po sprzecie

Opublikowano

I tu jeszcze fotka z uprawy na balkonie i to jest reszta krzaczków z tej samej uprawy tylko została podzielona tak jak pisałem wczesniej, jest tu jedna Special Quinns i cztery Royal AK. Special Quinns to jest ta na górze od lewej i też zaczyna kwitnąć. Dalsza relacja w następnych dniach i przy następnych czynnościach 

IMG_20250606_162030.jpg

• Upvote 1
Opublikowano

Spoko to wygląda.

Mocna lampa, dobra ziemia, powinno byc fajnie na koniec. I optymalnie wykorzystana powierzchnia w boxie. Dobrze, że tylko 4 a nie więcej. Nawozów nie kojarzę.

A special queen miałem kiedyś i dobrze robiło 🙂

Powodzenia.

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, Rysiu napisał(a):

Spoko to wygląda.

Mocna lampa, dobra ziemia, powinno byc fajnie na koniec. I optymalnie wykorzystana powierzchnia w boxie. Dobrze, że tylko 4 a nie więcej. Nawozów nie kojarzę.

A special queen miałem kiedyś i dobrze robiło 🙂

Powodzenia.

Dzięki👍to są te nawozy i polecił mi je gościu z szkola ziola też pozytywna strona i w sumie to trzymam się jego sugestie i wychodzi w miarę dobrze. Mam jeszcze nawozy od biobizz ale na razie ich nie używam bo te od TA są mineralne a od biobizz organiczne a nie chcę mieszać i myślę że wiesz dlaczego!

IMG_20250606_165717.jpg

Opublikowano

I fotka z dzisiaj bo właśnie się obudziły 😁 bo taimer mam ustawiony tak że mają noc od 11tej w dzień do 17tej z uwagi że zbliża się lato i upały a w tych godzinach raczej najbardziej grzeje to tak też ustawiłem tajmery w uprawie. I co do wilgotność powietrza to utrzymuję ją na poziomie 70% ale skoro zaczęły kwitnąć to czas chyba zmniejszyć te wartości 

IMG_20250606_171144.jpg

IMG_20250606_171206.jpg

IMG_20250606_171233.jpg

• Upvote 1