Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Część wszystkim, jest to w sumie pierwsza uprawa którą dokończę dlatego że już miałem miesięczne krzaczki ale niestety się przeprowadzałem i musiałem zostawić je tam gdzie mieszkałem tylko zostały przesadzone na dwór i z tego co wiem to rosną dalej😅

Opublikowano

A obecnie założyłem nową uprawę w której mam dwie Special Quinns i dwie AK 47 są to automaty które wykiełkowały 17.05 a przesadzone zostały 02.06.25 i oprócz tych mam jeszcze 5 sztuk na balkonie i zaznaczam że w Niemczech można mieć 3roslinki na osobę i tak też jest😁😅 ale puki co proszę oto zdiecia z boxa 

IMG_20250519_201748.jpg

Opublikowano (edytowane)

Box jest o wymiarach 80×80×160 

Lampa LED 300w chińczyk ale naprawdę wydajna jednostka 

Ziemia biobizz Light Mix 

Donice 11l materialowe

Nawozy TA Terra Aquatica 

Nasiona od Royal Queen Seeds 

Edytowane przez kolober
Opublikowano (edytowane)

Tak wyglądały po paru dniach i na początku dostawały tylko wodę o pH 6 i tu jest zdiecie z 24.05 i dodam że jest to odmiana Special Quinns 3szt i 6szt Royal AK i oczywiście automaty

IMG_20250524_135411.jpg

Edytowane przez kolober
Brak opisu odmiany
Opublikowano

Ty jak widać już są przesadzone z tym że dziwnym trafem kupiłem worek ziemi biobizz Light Mix 50L ia dolnice mam 11L i zabrakło 😅😉 może za bardzo ubilem ale wątpię i jak do tej chwili przy przesadzaniu posyłałem korzenie mikroryzą i grzybami trichoderma a do podlania użyłem calmag 0,6 ml na 1l o pH 6,q

IMG_20250602_055150.jpg

Opublikowano

Tu proszę fotki z 04.06 i jak widać powoli zaczynają się niedobory ponieważ dolne liście w SQ zaczynają żółknąć z tym że dopiero co zostały przesadzone do świeżej ziemi i myślę że jak bym dodał im teraz nawozów to bym je skrzywdził. 

Opublikowano

I tu już fotki z wczoraj i pierwsze oznaki kwitnięcia dlatego zastosowałem tylko lekkie lst i tak już je zostawię bo nie ma co ich stresować 😅 po prostu sam siebie zrobiłem w balona ponieważ tak jak już mówiłem to w sumie pierwsza uprawa którą mam okazję dokończyć i nie miałem zielonego pojęcia że automaty zaczną kwitnąć po 20 dniach i czekałem bo chciałem założyć im siatkę do scrog no ale wyszło jak wyszło 😅

IMG_20250605_081617.jpg

IMG_20250605_172457.jpg

Opublikowano

Poprawiłem twój tytuł tematu, napisałeś: Pierwsza i nie ostatnia, nie wiem czy chodziło Ci oto że pierwsze i nie ostatnie nasiona które uprawiasz ale dodałem "- nasiona od Royal Queen Seeds" bo z treści postów tego się dowiedziałem. Może dopisz jakie są to odmiany?