Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

Przyszły nowe koleżanki, zapomniałem wstawić super costa na zdjęcie ale jest przyszło, dostałem spory bonus Frost Gorilla xxl auto fem. THC-THC jak zawsze nie zawodzi a może ktoś tu zerknął na relkę 😛
large.DSC_0228.jpg.6daff24e13e8cb1a172d3

A co do mojej relki, kurcze zaczeły te z przodu puchnąć, a najbardziej widać to po prawej stronie jedna taka gruba się zrobiła a to ta od pierwszej lewej.
To co dziś jeszcze flush czy podlać samą wodą i sobota pierwsze większe wycinki?
Topy pod lampą robią się białe a trichomy widać już bez macro. Dla mnie wyglądają zajebiście!

large.DSC_0221.jpg.c500e6bb057cc1a18afe5
large.DSC_0222.jpg.312032dd3695ff420bd7a
large.DSC_0217.jpg.9b4b8da3d646ab7f20a22

All:
large.DSC_0218.jpg.00398ada854618225a709
large.DSC_0219.jpg.971f17e225fba6129661d
large.DSC_0226.jpg.6bff351968233c4322e97
large.DSC_0227.jpg.350750a2d7361c078bb9a

Przód:
large.DSC_0225.jpg.6de3100dc34ecd4cf721c
large.DSC_0223.jpg.33dbfeb131384d5b849e1
large.DSC_0224.jpg.abe9848e75b14dab219e9

Edytowane przez KushSensei
  • Like 1
Opublikowano

Dziś zaczynam to robić!
Jakieś rady bo czytam czytam i widzę, że sie jakiś curring robi coś w tym słoiku trzyma 3 tygodnie otwierajac co jakiś czas. Chce to podwiesić pod daszkiem na sznurkach czy to dobry pomysł? Dajcie rady co i jak.
Pestki zalane jedna pękła już w wodzie a kiełek chyba już dziś jest jeden. Wskakuje Gold Mery, Super Costa 365, Speed Gorilla Glue. Tylko zapomniałęm to rozdzielić i wszystkie wpadły do tej samej wody 😄 Znowu klapa co do nazewnictwa ale pewnie fachowcy rozpoznaja jak rozrośnie :d
Zetne chyba te co mają dużo bursztynu a reszte zobaczy sie.

Powiem wam przydażyła mi się dziwna rzecz z tymi popcornami wczesniejszymi, jedeno bongo lekka poprawa chumoru po dłuższej chwili coś koło 20 - 30 min kolejne poczułem taki mocny strzał aż darło w gardle i inny taki smak. Poczułęm już, że mnie wypierdoli z butów przez to i ok, aby zając głowe to co do łazienki sie golić i myć i nagle sie budzę jakby z wizji / snu w rece mam słuchawkę z woda i leje po głowie. Wizja z uczuciem raju wokół mnie. Dokonczyłem co miałem dokonczyć czuję, że faza zeszła i pogadać poszedłem sobie z ojcem zauważyłęm, że szczaił żem upalony. Wracam odpalam jakaś giereczkę by głowa się miała czym zająć bo znów czuje faza wraca i mi serducho tak zaczełu łututu tak ciężko walić aż dziwne a potem normalnie haj zaczał wracać i trzęsawka nogi 😄 Czy to wina tych popcornów czy chemi w nich 😐 

Opublikowano (edytowane)

Siemasz. Ja to jestem mega noob, ale już kilka miesięcy temu czytałem o tym utwardzaniu zioła. 

Suszenie to jedna sprawa, utwardzanie robi się po wysuszeniu , tak bynajmniej ja czytałem. 

Też czytałem , że w tym słoiku najlepiej minimum 2 tygodnie, a można nawet i pół roku. Z czasem one dojrzewają wlasnie w tych słoikach. Ja kupiłem znowu takie oto saszetki utrzymujące wilgoć na konkretnym poziomie. Oczywiście nie wiem czy są one wgl dobre i odpowiednie. 

W słoikach nabierają jeszcze większej mocy oraz lepszego smaku. To też dobry sposób konserwacji. 

Jeśli to co pisze już wiedziałeś i wgl się minąłem z tematem, to sorry 😉

Screenshot_2025-08-29-16-05-04-564_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg

Edytowane przez EndriuBp
Opublikowano

Nie sądzę żeby ta chemia w nawozach tak działała. Nie przy tak małej ilości. Za mocne zioło 🙂 Tez miewałem podobne loty kiedyś.

Susz tak jak mówisz. Powieś na jakichs sznurkach i zapewnij dobrą wentylacją. A potem do słoików i otwierasz codziennie na chwilę żeby trochę przewietrzyć.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Skończyłem od 20 do 24 mi zeszło aż mam serdecznie dość aczkolwiek jeszcze nie rozwiesiłem położyłęm na papierku przewiewnego pomieszczenia to nie znajdę chyba, że w boxa potem trzasnę.
A co do boxa to jest temat taki, że zostawiłem tam z 1/5 z każdego krzaczka. Dolne topy jak nie padnie roślina to może jeszcze złapią coś szronu.

Powinieniem te topki po trymie jeszcze porozdzierać każda odnoga osobno czy zostawić takie duże jak są?

O dziwo sporo dobrych wyszło, część zamieniła się w sałatę i odziwo to co myślałęm, że bedzie najlepsze bo najwczesniej zaczeło pachnieć skunem i było duże - czy zbyt długo trzymałem a możę to przez to że jedną stroną dosłownie leżały na ściance boxa.

Przed trymem z łodygami i listkami wyszło z każdej roślinki po około 450g a z jednej w zasadzie trzech łodyg 150g. 
Nie ważyłem, po trymie bo miałęm już tego serdecznie dość.

Miałem sprawdzać każy top czy jest bursztyn i ile ale stwierdziłęm że to pierdziele jak popcor na mnie działał z przed kilku tygodni to to na pewno.. 
Podobnie z trymowaniem najpierw zaczołęm nożyczkami do tego a potem już paluchami pewnie sporo żywicy wyrzuciłem ale i tak jak na moje potrzeby bedzie tego za dużo 😄 

4 godziny temu, Rysiu napisał(a):

Za mocne zioło

To jak ja te oszronione tak w sposób, że jest wrecz białe zapale to jeden mały buszek i nie wiecej 😄
Swoją drogą jeszcze jedną nietypową rzecz zauważyłęm może to przez to ze to sativa a głównie od kumpla zawsze chyba była indica. To jak zjem słodycza to faza się wzmaga na chwilę a nie gasi, znaczy po chwili gasi ale pierwsze wzmaga haha.

A i łapta zdjęcia co zostało w boxie, hehe niektórym takie wyrastają a ja zostawiam by dojrzało hehe jak przeżyje bo nie wiem czy dobrze robiem a jak dobrze to podlać overdrive, czy woda?
#all
large_all.jpg.acd4f13bf74417eaa129c7fc5f

#prawy_przód
large.righ_front.jpg.34a03e9a08be4be4e86

#prawy_tył
large.righ_back.jpg.c5d2314f1952db434c95

#lewy_tył
large.left_back.jpg.916b73470e12ec1d12b1

#lewy_przód
large.left_front.jpg.22b5d0ec7b8a5557354

Zdjęcia po trim każe zdjęćie to roślinka.

#prawy_przód
large.prawy_przd.jpg.f633e97f8145f50fa57

#prawy tył
large.prawy_ty.jpg.b987898707493f642a036

#lewy_tył
large.lewy_ty.jpg.aaf58acbc082f5a28f283f

#lewy_przód
large.lewy_przd.jpg.4d250feb87a1597ff62b

#popcorny_mix
large.popcorny_mix.jpg.e2a04f4a27bc59458

#kwarantana (wpadł za szafkę w kurz i pajęczyny)
large.kwarantana.jpg.b96846cc14bf0505eab

Edytowane przez KushSensei