Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Dobra ogarnąłem to i tam gdzie zaznaczone to ja bym tam ciachał te liście i odrosty👍✂️ tu na pierwszym zdjęciu od kreski w dół obcinaj wszystko i tak we wszystkich i ważne żebyś tą górę ojebał bo szczytów będą dochodzić w różnym czasie i główny zetniesz a na boczne będziesz musiał czekać. A jak masz nie równe rośliny to podłuż coś pod spód i wyrównają je. I zrób fotkę jak masz lampę zawieszoną to co pokombinujemy jak ja podnieść.

IMG_20250624_124106.jpg

IMG_20250624_124030.jpg

IMG_20250624_123850.jpg

IMG_20250624_123823.jpg

IMG_20250624_123613.jpg

Opublikowano

O tego mi trzeba było, teraz już wiem konkretnie wiedziałęm że te wiatraki to te duże, ale czytam że nie wychodzą od kwiatów a u mnie chyba każdy jest od kwiata i a nad nim jeszcze jeden mniejszy i kwiat myślisz że powinieniem poczekać teraz ze dwa dni po tym moim skubaniu dziś lekko też przy podlewaniu uwaliłem pare i pare tych na dotyk zerwałem.

Dziś zamówie coś do kwitnienia. Dziś też surowo podlałęm 10 litrów na 4x15l poszło, nie wycieka ale czuć wilgość przy dnie, widocznie sobie lekko przysuszyłem 😛

I akurat jak paczuszka przyjdzie to przytne tym razem i górę 😛 Chyba, że trzeba działać szybko to jeszcze dziś biorę nożyczki 😛 A sklepik mi dał poprzednim razem w gratisie 😛

Wieczorkiem dorzucę zdjęcie jak góra boxa zorganizowana. A może i trochę zaplecza technicznego wpadnie.

Opublikowano

Patrz ja co drugi dzień też jeszcze liscie obcinałem bo u dwóch z tyłu , te po bokach były też zagęszczone mocno z tym że teraz już tak zostają i nic więcej nie robię tylko karmię i czekam😁 A dzisiaj też coś im zleciało 😉 i jest 18 dzień u tej ulepionej kwiatami a tych z tyłu jakoś 16 dzień od pierwszych preflowerów i nie wiem czemu taka różnica jest. Ale te dwie co pisałem o nich wyżej to jest Special Quinns i może dla tego. Chociaż do końca też nie jestem pewien bo jak wkładałem pestki do startera to upadł mi i kostki z nasionami się pomieszały i opisałem etykiety na wygląd tak jak pamiętałem. Dlatego mogą być niespodzianki😉😁

17507943549076493739391124529933.jpg

17507943711241722966329836527770.jpg