GanjaFrenz Opublikowano 22 Lutego 2023 Opublikowano 22 Lutego 2023 Nigdzie nie mogę znaleźć opinii o sklepie z nasionami taniesianie. Może ktoś powiedzieć czy warto tam kupić pestki i jak z ich jakością. ? Cytuj
Trawkowiec Opublikowano 29 Listopada 2023 Opublikowano 29 Listopada 2023 Sklep tanie sianie jak i inne ich strony typu tanie nasiona marihuany nie są polecane na tym forum jak i na innych forach. Dlatego nie możesz znaleźć dobrych albo i żadnych opinii na ich temat. Cytuj
KarolZ Opublikowano 23 Stycznia 2024 Opublikowano 23 Stycznia 2024 Pytasz jak z jakością ich nasion. A to oni mają jakieś swoje nasiona. Przecież to sklep który sprzedaje nasiona różnych producentów. Cytuj
ToJaZbakany Opublikowano 23 Stycznia 2024 Opublikowano 23 Stycznia 2024 Sklep ale też mają swoje nasiona sygnowane nazwą "tanie sianie". Cytuj
DanielWierzba Opublikowano 26 Stycznia 2024 Opublikowano 26 Stycznia 2024 Koledze chodziło chyba o to że "ich nasiona", czyli nasiona jakie sprzedają w swoim sklepie. Mogą sprzedawać nasiona innych producentów, ale np. przez złe przechowywanie mogą one być kiepskiej jakości. Jak jest u nich z tymi nasiona to nie wiem. Raczej kiepsko bo wszyscy kupują pestki w innych sklepach, takich jak https://thc-thc.pl tam masz świeże nasiona i bardzo dobre promocje. Cytuj
DanielWierzba Opublikowano 26 Stycznia 2024 Opublikowano 26 Stycznia 2024 Dodam jeszcze że tanie sianie źle mi się kojarzy Cytuj
Recommended Posts