Matj.X Opublikowano 26 Września 2021 Opublikowano 26 Września 2021 Wiec tak.. jest to moja pierwsza próba zebrania plonów, z tond też moje pytanie czy to już czy się jeszcze wstrzymać? Ogólnie to nie wiem czy ich nie zasiałem troche za późno. Cytuj
Matj.X Opublikowano 1 Października 2021 Autor Opublikowano 1 Października 2021 Kolejny tydzień. 1 Cytuj
Matj.X Opublikowano 10 Października 2021 Autor Opublikowano 10 Października 2021 Kolejny tydzień, czy wystarczy ewentualnie po czy rozpoznać bo szczerze mówiąc zaczynam trochę bać przymrozkami. Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 10 Października 2021 Opublikowano 10 Października 2021 Karmiłeś ja czym przez ten czas? najlepszy niezawodny sposób to kupienie/znalezienie łupy, takiej dobrej i sprawdzenie stanu trichomow 😄 30% burszt? Tnij ( choć wszystko od zależy od osobistych upodobań ) Cytuj
Wloczykij Opublikowano 10 Października 2021 Opublikowano 10 Października 2021 Wygląda spoko, poza tym już bywa na minusie, a temperatura w dzień nie przekracza 15*, więc już wzrost jest zahamowany w dużym stopniu. Cytuj
Recommended Posts