-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
A i to nie jest po złości co piszę ale teraz dopiero zaczaiłem tytuł 😅 kurde mordo my uprawiamy rośliny a hoduje to się świnie 😅 😁 😉 -
Bo ta wilgotność też nie jest za wysoka 😉 normalnie jak będziesz w domu na początku staraj się trzymać około 70%-75% wilgotności powietrza i 26°-27° a będą rosły w oczach👍😉. A i przecież w swoim zestawie masz ten kontroler i tam podaje wszystkie wartości nie? To ja wrócisz staraj się trzymać VPD w zakresie 1,00kpa do 1,20 kpa to jest przedział w którym rośliny najlepiej transportują wszystkie substancje odżywcze, nawozy itp.w fazie Wega bo każda faza ma swój zakres odpowiedniego VPD 👍 I poczytaj na temat VPD jak to ogarniesz to będziesz jakieś 90% bliżej sukcesu no może przesadziłem ale 80% na pewno😅😉 -
Jasne że ma to sens i dopuki nie będą się (modlić) to znaczy unosić liści do światła to jest ok, bo później zaczną się wyciągać i słabiej rozwijać. Ale spróbuj zrobić na 50% i obserwuj 😉 -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Wleciały właśnie panny do ziemi teraz czekamy aż łebki nad ziemią się pojawią ale dopiero 2 wleciały bo ta 3 dalej nie pękła -
Przez Eolenis · Opublikowano
Lampa jest teraz na 70%. Na razie jest jedną, druga w drodze zamontuje w niedzielę dopiero
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts