-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez fredom18 · Opublikowano
Chwila przerwy. Rozbudowa boxa do 4,5m2 plus druga lampa. 48 doniczek z systemem nawadniania bo za dużo roboty bym z tym mial. -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Elo👊 Czas na updated i z tych pięciu które wykiełkowały przeżyły dwie sztuki te w 18l donicach. Czyli Snow Russian i auto northern xl ale zostawiłem tam jeszcze jedną sezonową holy punch, withe freeze i jeszcze jedną auto northern. Tak że jest tam z powrotem pięć sztuk ale w namiocie mam jeszcze śpiewkę z pestki od soma's Mango soma's. Podobno mały krzaczek rośnie do 50-60cm i około 60g do 80g suszu ale podobno tematu premium. Się okaże 😉😅 A i na dwóch zdjęciach widać jak dobierają się do liści ślimakokoty😉🤣🤣🤣 -
Jest moc👊 i co raz to lepiej co idzie i myślę że następna będzie jeszcze lepsza💪 lecisz od razu z następną? -
Elo👊 Dziewczyny dalej sobie tyją ale widać już powoli mete😉 Jedynie Strong Berry jeszcze idzie do przodu pełną parą ale jeżeli te trzy pozostałe będą gotowe,to wiadoma sprawa lecą pod kosę wszystkie 💪 I muszę przyznać że Blue Coocies wygląda niesamowicie i jeszcze tyje😉 ale jej struktura topów jest piękna 😉 i mimo że super LSD jest bardziej zlepiona to chowa się do BC -
Przez fredom18 · Opublikowano
Dzień 85 12/12 - 49 zostało 12 dużych, 3 lipa Będzie kilo?
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts