Esned Opublikowano 18 Lutego 2021 Opublikowano 18 Lutego 2021 (edytowane) Nazwa nasion i producenta: (1) Gorilla Zkittelz (2)Purple Punch (3) Weeding Cake (4) Blue Gelato 41 (5) Critical Kush Rodzaj i moc lamp: HPS 150w CoolTube Prima Klima Fotoperiod (czas świecenia): 18/6 weg flo 12/12 Namiot uprawowy / growbox, wymiary: 50x50x120 0,25 Rodzaj podłoża i wielkość donic: Ziemia BioBizz Light Mix i doniczki 11l Nawozy: Bio Tabs zestaw startowy do tego bio bloombastic i PK od bio tabsa Wentylacja, przepustowość (m3/h): wentylator kanałowy BlackOrchid Mixed-Flo 145-187 m3/h z regulatorem obrotów i filtr 150m3 A wiec lecimy dalej po 2 panie w doniczce mam nadzieje ze się nie zawiodę a z miejscem damy radę 🤣 Edytowane 2 Marca 2021 przez Esned 1 1 Cytuj
ichikaru Opublikowano 18 Lutego 2021 Opublikowano 18 Lutego 2021 Widzę nowe życie ;D Gorilla Zkittlez? Niezłe combo. Goryl ma zajebistą moc a Zkittlez delikatny smak ;D Pięć roślinek? Czy kiełkujesz w razie "gdyby"? Cytuj
Gość Opublikowano 18 Lutego 2021 Opublikowano 18 Lutego 2021 Uwazaj na Purple Punch okropny smierdziel, no i MOC jest jak piącha. Z fartem do mety Cytuj
Esned Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Opublikowano 18 Lutego 2021 @Cannabear lepiej powedz jak duże i wysokie rosną 😅❤️ Bym nie przesadził z wegiem 👍 Cytuj
Esned Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Opublikowano 18 Lutego 2021 @ichikaru 54 minuty temu, ichikaru napisał: Widzę nowe życie ;D Gorilla Zkittlez? Niezłe combo. Goryl ma zajebistą moc a Zkittlez delikatny smak ;D Pięć roślinek? Czy kiełkujesz w razie "gdyby"? Założenie jest takie lecą po 2 do doniczki blue gelato i Critical kush lecą razem oznacza je sobie bez żadnego problemu 👍 oj tak myśle ze teraz rozsadza boksa zobaczysz w podsumowaniu poprzedniego grow jak mi wyszedł liberty haze od barney farm 🙈 myśle ze się nie zawiodę oby wykiełkowały 👻 jeszcze tamte się susza potem mycie wymiana żarówki i lecim dalej 😁 1 Cytuj
Gość Opublikowano 18 Lutego 2021 Opublikowano 18 Lutego 2021 Bardzo różne feno 4 krzaki 4tyg weg po topie 40, 60, 80, 90 wysokości, potrzebują dużo papu. Cytuj
Esned Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Opublikowano 18 Lutego 2021 Jedzenie będą miały dam im po 2,5 tabsa na głowę i bakterie itp wiec powinienem dać radę wykarmić 😅 Cytuj
Bluregard Opublikowano 19 Lutego 2021 Opublikowano 19 Lutego 2021 (edytowane) 22 godziny temu, Esned napisał: @Cannabear lepiej powedz jak duże i wysokie rosną 😅❤️ Bym nie przesadził z wegiem 👍 Po barneyu wszystkiego się możesz spodziewać,hermy mutant i wsio zło,omijam tego bredera z dala☀️. Ja na 11 l dałem 2 tabsy i już podpalony 1 krzak,przenawożenie azotem. Końcówki żółte jak kupa po kebsie Jak wrócę do szałasu jebn3 ci foty. Edytowane 19 Lutego 2021 przez Bluregard 1 Cytuj
Esned Opublikowano 19 Lutego 2021 Autor Opublikowano 19 Lutego 2021 (edytowane) @Bluregard teraz to mnie wystraszyłeś 🥺 Ja właśnie tez zamówiłem 11l i dam 2 wtedy a te 0,5 pokrusze rozsypie i ziemia podsypie i potem podleje obficie woda. dam jakoś jak na flo zaczną wchodzić zobaczymy jak będę wyglądały 🤷♂️ Blue Gelato widzę ze już puszcza kielek w szklance po 24h a reszta tylko zatonęła jak tytanik 🤣 Edytowane 19 Lutego 2021 przez Esned Cytuj
Bluregard Opublikowano 19 Lutego 2021 Opublikowano 19 Lutego 2021 (edytowane) Słabo tu widać bo miota nimi wiatrak,ale żółte skręcone końcówy wygięte do góry,jak będę podlewał koło 20 stej jebnę lepsze foty wyłączę mieszak. W sumie to huy nie przenawożenie ele biotabsy mają moc. Półtora tabsa na 11 l,taka obserwacja.👍 Trzy połówki na krzak w 11l Edytowane 19 Lutego 2021 przez Bluregard Cytuj
Recommended Posts