EstradamusEnigmusEthola Opublikowano 14 Października 2020 Opublikowano 14 Października 2020 Witam mam pytanie odnośnie czasu od seed - harvest (nasiona do zbioru). Interesuje mnie co szybciej rośnie osobiście słyszałem ze indica szybciej rośnie ale nie jestem pewień na 100%. Cytuj
Minimaxi Opublikowano 14 Października 2020 Opublikowano 14 Października 2020 (edytowane) jasna sprawa mordeczko ze indika albo automat indikowy sa najszybsze, ja sezona indike wystartowalem 12/12 od kielka i zbior byl po 2 i pól miesiaca xD a rasowa sativa potrafi i 6 miesiecy kwitnac xDDD choc takie typowe to okolo 3 miesiecy kwitna Edytowane 14 Października 2020 przez Minimaxi 1 Cytuj
EstradamusEnigmusEthola Opublikowano 14 Października 2020 Autor Opublikowano 14 Października 2020 1 godzinę temu, Minimaxi napisał: jasna sprawa mordeczko ze indika albo automat indikowy sa najszybsze, ja sezona indike wystartowalem 12/12 od kielka i zbior byl po 2 i pól miesiaca xD a rasowa sativa potrafi i 6 miesiecy kwitnac xDDD choc takie typowe to okolo 3 miesiecy kwitna a hybrydy i ruderails wpływają na szybkość ? czy indica i sativa tylko? Cytuj
Minimaxi Opublikowano 14 Października 2020 Opublikowano 14 Października 2020 hybryda czyli mix indica-sativa da czas kwitniecia pomiedzy indica a sativa czyli dluzszy niz indica a krotszy niz sativa ruderalis czyli auto sa rozne, jedne kwitna szybko (ok.50 dni) inne dluzej (ok. 70) 1 1 Cytuj
Recommended Posts