-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Elo420👊 i proszę króciutki filmik jeszcze raz czym karmię i czym karmiłem jak używałem nawozów mineralnych i do tego jak pięknie zaczyna się robić🔥💪🤩 VID_20251124_203202.mp4 -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Powinna się wylizać z tego 😄 -
Przez kolober · Opublikowano
Też tak myślę ale wk....a mnie takie coś i powiem ci że ta ziemia pół na pół z kompostem dla młodych automatów wydaje mi się za mocna. Zobacz ja ich jeszcze nie karmiłem a zobacz jaki mają ciemny kolor i clawing na liściach aż je wykręca a do tego jeszcze Burn na końcówkach liści. I myślę że jak bym miał teraz jeszcze raz robić ziemię to max⅓ kompostu a reszta starej ziemi. Albo dla sadzonek Biobizz Light Mix a do przesadzania rewitalizowana bo to jest na granicy przenawożenia 😅 Pierwszy raz to robilem i teraz będę na pewno mądrzejszy 😁 -
Przez Cropp911 · Opublikowano
Też tak robię że otwieram 2 razy dziennie na 30 min i zamykam drugi tydzień raz dziennie na 30 min. Jutro bd lupa i mam nadzieję że jeden pójdzie pod nóż ☺️ -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Też już kilka razy przelałem przy wcześniejszych uprawach 😉 Wyliżę się i będzie zasuwać dalej 😁 👌 💪
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.1 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts