maurycy Opublikowano 27 Lipca 2020 Autor Opublikowano 27 Lipca 2020 PH mam w granicach 6,5-7,0 dobrze zauważyłeś mają miesiąc a wyglądają jak by miały max 10 dni dlatego wybieram odmiany sezonowe bo teraz przeciagne dłużej wega aż będą takie jak chce. Zobaczymy co bedzie
maurycy Opublikowano 29 Lipca 2020 Autor Opublikowano 29 Lipca 2020 Dziewczyny toping przyjęły bez focha i widać że wykazują chęci aby nadrobić stracony czas no nic lecimy dalej pozdro zaloga 1
Silas P Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 @maurycy siatkę ustawiasz od początku? A nie tak ze później naciągasz ja na nieco wyrośnięte już? Pytam bo tez chce zacząć przygodę ze scrogiem i moja wiedza na razie jest czysto teoretyczna
maurycy Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2020 @Silas P powiem ci że wcześniej miałem siatkę z większymi oczkami i mogłem sobie pozwolić "wcisnąć" ją w bardziej róż rośnie te krzaki teraz mam równo 5x5 i łatwiej będzie mi zapanować nad tym zaczynając przeplata od początku i może dzięki temu unijne takich dziwnych przypadków jak poprzednim razem
maurycy Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Dobry dobry Warunki w normie temperatura między 25 a 28 stopni w ciągu doby wilgotność ok 50/55%. Dziewczynom nastrój się poprawił wykazują chęci do ćwiczenia jeden toping nie wyszedł(wyciąłem cały wtorek wzrostu a i tak zrobił się fim) ale nikt nie marudzi 2
maurycy Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Witam dziewczyny żyją mają się dobrze warunki (chyba) sprzyjają rosną coraz szybciej co mnie cieszy teraz zaczyna się najciekawszy okres w ich życiu czy przeplata my się przez siatkę teraz pasuje co drugi dzień je odwiedzić i trochę poukładać z fartem załoga. 1
maurycy Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Dobry żyjemy, rośniemy, od poniedziałku indukujemy warunki w normie, dziewczyny przyjmują po litrze papu na głowę i czekamy dalej 2
Pomidorek Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) Powolutku do przodu 😄 dalej przeplatasz czy już teraz puścisz wolno? Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez Pomidorek
maurycy Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2020 9 godzin temu, Pomidorek napisał: Powolutku do przodu 😄 dalej przeplatasz czy już teraz puścisz wolno? Jeszcze przeplatam bo ostatnio za wcześnie puściłem wolno i porosły wysokie
Recommended Posts