blueone Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Witam co to za odmiana czy to automat ponieważ taki miał być. Teraz ma 2,5 miesiąca Kolega podpowiedział żeby przełączyć na kwitnienie, ponad 2 tygodnie kwitnie i tak wygląda. Wydaje mi się że bardzo wolno... Cytuj
Minimaxi Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) pisałem ci juz w polowie marca w innym twoim watku ze to nie automat W dniu 15.03.2020 o 22:26, Minimaxi napisał: jak przelaczysz na flo, bo to nie automat poniewaz automat by juz dawno zakwitl, ktos ci opierdolil trefne pestki a dlaczego tak powoli ? a napisalbys czym nawozisz i jakie masz swiatlo to na pewno ci ktos wtedy odpowie dlaczego tak wolno, bo na bank w tym jest przyczyna Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez Minimaxi Cytuj
blueone Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Z oświetlenia naświetlacz 6500k 2600 lumenów i dwie żarówki LED barwy neutralnej i ciepłej po 1500 lumenów. Z nawozami ciężko teraz dostać więc dostaje biohumus oraz Substral nawóz do hortensji Magiczna siła Nawożone codziennie Cytuj
Minimaxi Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) ziomek a powierzchnia boxa zeby bylo wiadomo czy wystarczajaco swiatla? choc nawet bez pisania widac ze malo hehe wywal ten nawoz do hortensji i kup pierwszy lepszy do kwitnacych w najblizszym otwartym ogrodniczym u pani jadzi, bedzie lepszy niz ten ktory lejesz teraz ktory nie ma fosforu w skladzie Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez Minimaxi Cytuj
blueone Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2020 To jest nawóz NPK 15+10+31 fosforu jest pod dostatkiem dlatego tego właśnie wziąłem. Box mały jakieś 0,4 m2 😄 światło 12/12 Cytuj
blueone Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Te nawóz taki właśnie typowy na kwitnienie wziąłem jego ponieważ hortensja bardzo mocno kwitnie i ma duże i dużą ilość kwiatu dlatego stwierdziłem, że będzie odpowiednia. Cytuj
Minimaxi Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 nie istnieje nawoz substrala do hortensji o npk 15-10-31. czym ty wlasciwie nawozisz ? o takim npk jest tylko agroleaf power k wstaw fote tego nawozu, inaczej nie uwierze w to co piszesz Cytuj
blueone Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Sory za jakość ale moja cegła takie zdjęcia robi 😉 Cytuj
Minimaxi Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 O to ciekawe rzeczy, bo tu jest napisane ze ma inny skład: /admin - link wygasł/ Pisze do nich mejla żeby mieć czarno na białym jak jest tak czy siak naparzasz nawozem z duża ilością azotu, i tak go zmień. aha, a co do oświetlenia to potrzebujesz na taka powierzchnie 20 000 lumenów a nie 5 600. Cytuj
blueone Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2020 A na kwitnienie jakie npk najlepsze ? Znalazłem 10/30/20 będzie dobry? Cytuj
Recommended Posts