Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Witam co to za odmiana czy to automat ponieważ taki miał być.

Teraz ma 2,5 miesiąca

Kolega podpowiedział żeby przełączyć na kwitnienie, ponad 2 tygodnie kwitnie i tak wygląda. Wydaje mi się że bardzo wolno...

PART_1585829977462.jpeg

Opublikowano (edytowane)

pisałem ci juz w polowie marca w innym twoim watku ze to nie automat

W dniu 15.03.2020 o 22:26, Minimaxi napisał:

jak przelaczysz na flo, bo to nie automat poniewaz automat by juz dawno zakwitl, ktos ci opierdolil trefne pestki

a dlaczego tak powoli ? a napisalbys czym nawozisz i jakie masz swiatlo to na pewno ci ktos wtedy odpowie dlaczego tak wolno, bo na bank w tym jest przyczyna

Edytowane przez Minimaxi
Opublikowano

Z oświetlenia naświetlacz 6500k 2600 lumenów i dwie żarówki LED barwy neutralnej i ciepłej po 1500 lumenów.

Z nawozami ciężko teraz dostać więc dostaje biohumus oraz Substral nawóz do hortensji Magiczna siła

Nawożone codziennie

Opublikowano (edytowane)

ziomek a powierzchnia boxa zeby bylo wiadomo czy wystarczajaco swiatla? choc nawet bez pisania widac ze malo hehe

wywal ten nawoz do hortensji i kup pierwszy lepszy do kwitnacych w najblizszym otwartym ogrodniczym u pani jadzi, bedzie lepszy niz ten ktory lejesz teraz ktory nie ma fosforu w skladzie

Edytowane przez Minimaxi
Opublikowano

Te nawóz taki właśnie typowy na kwitnienie wziąłem jego ponieważ hortensja bardzo mocno kwitnie i ma duże i dużą ilość kwiatu dlatego stwierdziłem, że będzie odpowiednia.

Opublikowano

nie istnieje nawoz substrala do hortensji o npk 15-10-31. czym ty wlasciwie nawozisz ? o takim npk jest tylko agroleaf power k

wstaw fote tego nawozu, inaczej nie uwierze w to co piszesz

Opublikowano

O to ciekawe rzeczy, bo tu jest napisane ze ma inny skład:

/admin - link wygasł/

Pisze do nich mejla żeby mieć czarno na białym jak jest tak czy siak naparzasz nawozem z duża ilością azotu, i tak go zmień.

aha, a co do oświetlenia to potrzebujesz na taka powierzchnie 20 000 lumenów a nie 5 600.